Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Π.Ε Μεσσηνίας για την κακοκαιρία που θα χτυπήσει της επόμενες ώρες!!

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφλερεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Μεσσηνίας για την κακοκαιρία που θα χτυπήσει της επόμενες ώρες σηλώνει σε ανακοίνωση της ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι τις επόμενες ώρες, τη Μεσσηνία θα προσεγγίσει κυρίως στις παραλιακές περιοχές ο κυκλώνας «Ζορμπάς».

Από το πρωινό του .....

Σαββάτου , μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες θα μας επηρεάσει το φαινόμενο όπως αναφέρει η Μετεωρολογική Υπηρεσία , με έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Συνιστάται η προσοχή κυρίως των κατοίκων των παραλιακών περιοχών της Μεσσηνίας, προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι πρωτίστως στη σωματική ακεραιότητα των πολιτών , αλλά και στην περιουσία τους.

Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στις οποίες φιλοξενούνται επισκέπτες , επιχειρήσεις εστίασης κλπ που βρίσκονται πλησίον ακτών , να εφαρμόσουν τις σχετικές οδηγίες προφύλαξης, προς αποφυγή κινδύνων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου / Π.Ε.Μεσσηνίας, με προσωπική μου παρουσία και σε συνεχή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατούλη, μαζί με τις Υπηρεσίες μας της Πολιτικής Προστασίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών και σε συνεννόηση με τις δημοτικές Αρχές , το Λιμενικό Σώμα και την ΕΛ.ΑΣ., βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο παρέμβασης .

Σε καθημερινή βάση είμαστε παρόντες για να αντιμετωπιστεί οτιδήποτε θέμα προκύπτει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.