Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Διαμαρτυρία αναγνώστη


Αναγνώστης μας διαμαρτύρεται για πεταμένα κλαριά και άλλα σε εγκαταλελειμμένο μισογκρεμισμένο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Κανάρη στην συμβολή με τον Θεωδωρακοπούλου.

Όπως αναφέρει ο Αναγνώστης μας τα πεταμένα κλαριά μαζί με .....

στρώμα κρεβατιού είναι εδώ και αρκετές ημέρες αφημένα στο σημείο με κίνδυνο να πιάσει καμία φωτιά και να κινδυνεύσουν σπίτια.
Το παλιό σπίτι που έχουν τοποθετηθεί είναι εγκαταλελειμμένο και μισογκρεμισμένο.

Ο Αναγνώστης μας στην διαμαρτυρία του ζητά την άμεση απομάκρυνση τους.


2 σχόλια:

  1. Αναγνώστρια μεσω e-mail απαντά στην διαμαρτυρία

    Ο αναγνώστης που διαμαρτυρεται για τα πεταμένα σκουπίδια και το στρώμα να είναι βέβαιος πως εκεί θα μείνουν. Τον περασμένο μήνα, επειγα στον αντί δήμαρχο τρεις φορές και ανέφερα το χάλι που υπάρχει πίσω από το σπίτι μας απέναντι από την ένωση έξω από του Παπαγεωργίου (πουλημένο στον Καναλουπιτη) Εκεί είναι πεταμένα μπαζα, σκουπίδια, τα οποία πετάγονται από του Γαλανη το καφενείο, πλαστικές καρέκλες και κλαδιά.
    Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Αν οι συνειδητοί Φιλιατρινοι δεν σηκώσουν παντιέρα δεν πρόκειται να να δει άσπρη μέρα. Το χωριό μας γίνεται πατρίδα των αλλοδαπών και των γύφτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΎΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΌΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΟ:ΑΛΛΆ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΗΓΑΊΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ ΕΚΕΙ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.