Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Κλήθηκε η Αστυνομία για αντιπαράθεση Καλκαβούρα με Χρονόπουλο στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας

Η Αστυνομία επενέβη χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας για σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση που σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννη Καλκαβούρα, με τον πρώην αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας και πρώην ......

πρόεδρο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας, Δημήτρη (Τζίμη) Χρονόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χρονόπουλος εδώ και μέρες έχει αιτηθεί στο Δήμο Τριφυλίας να του χορηγηθούν αντίγραφα των πρακτικών συνεδρίασης του Δ.Σ. Τριφυλίας έτους 2015, οπότε και ελήφθη απόφαση στο Σώμα για εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης Κυπαρισσίας.

Ωστόσο, μέχρι χθες δεν του χορηγήθηκαν τα πρακτικά (σ.σ. πλήρως απομαγνητοφωνημένα) και μετέβη, για το λόγο αυτό, στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας και συγκεκριμένα στο γραφείο του προέδρου και της γραμματείας του Δ.Σ. Τριφυλίας. Εκεί ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας και η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σημειώθηκε σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση, με τον κ. Χρονόπουλο να αναγκάζεται να καλέσει την Αστυνομία και να σπεύδει περιπολικό με αστυνομικό υπάλληλο στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.

Το συμβάν θα έχει και νομική συνέχεια, σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο.

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Προφανώς ο Αγαπητός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΞΕΧΝΑΕΙ ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ και κανονικά θα έπρεπε ακόμα και το ηχητικό αρχείο που καταγράφεται σε κάθε συνεδρίαση να ανεβαίνει στην σελίδα του Δήμου να το ακούσει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.
Ο κ Δήμαρχος πρέπει να πάρει ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ να τελειώνει αυτή η φαρσοκομωδία πια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.