Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Aυτοψία Μπούζα σε έργα που εκτελούνται στη Μεσσηνία

Με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε.Μεσσηνίας παρουσία του Διευθυντή της Διευθύνσεως κ .Παναγιώτη Γιαννακέα , και του Προϊσταμένου κ. Δημήτρη Καλδή, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας και υπεύθυνη θεμάτων Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Αντωνία Μπούζα ενήργησαν αυτοψία σε έργα που ήδη εκτελούνται στην περιφερειακή Ενότητα και αφορούν αντιπλημμυρικά έργα και σε έργα σημαντικών παρεμβάσεων σε οδικούς άξονες του Νομού.

Ήδη εξελίσσεται εργολαβία προκειμένου να καθαριστεί το ρέμα της ......

Λιγδούς και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί από τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα η περιοχή.

Στη συνέχεια μετέβησαν στον οδικό άξονα Λάμπαινα- Αρχαία Μεσσήνη, όπου προγραμματίζεται παρέμβαση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να βελτιωθεί έτι περαιτέρω ο οδικός άξονας, ιδιαίτερα σε μία περιοχή που προσελκύει επισκέπτες όλο το χρόνο, λόγω του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης.

Σε συνεργασία με τον καθηγητή Αρχαιολογίας κ. Πέτρο Θέμελη αλλά και εκπροσώπους του Α΄ βαθμού αυτοδίοικησης, τον κ. Δαβίλλα Γεώργιο και κ. Αθανασακόπουλο Χρήστο, συζητήθηκαν οι αναγκαίες παρεμβάσεις που απαιτούνται για να διευκολύνουν την προσπελασιμότητα στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.