Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Η κάλυψη των αγώνων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού από την Cosmote TV

Τρεις ελληνικές ομάδες θα μετάσχουν στους ομίλους: Champions League ή Europa League η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, στο Europa ο Ολυμπιακός.

Η ΑΕΚ απέκλεισε τη Σέλτικ, νίκησε στη Βουδαπέστη τη MOL Βίντι και είναι… αγκαλιά με την επάνοδο στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά από το 2006-07! Η ρεβάνς με τη MOL Βίντι διεξάγεται αύριο Τρίτη, στο ΟΑΚΑ, στις 22:00 με μετάδοση από το .....

Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα, Μάνου Σπανόπουλου, Έλενας Παπαδοπούλου, Δημήτρη Ξαρλή και Βιδιάνου Ρούσσου. Από τις 20:30 θα βγει εκπομπή σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, που θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη του ματς.

Την ίδια βραδιά, Τρίτη 28/8 μεταδίδονται στις 22:00 από το Cosmote Sport 2 το Ντινάμο Κιέβου – Αγιαξ σε περιγραφή Αποστόλη Πάνου και από το Cosmote Sport 3 το Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Γιουνγκ Μπόις σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας όντας έτοιμος να αφήσει εκτός και την Μπενφίκα και να μπει σε ομίλους Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ρεβάνς της Τούμπας μεταδίδεται μεθαύριο, Τετάρτη 29/8, στις 22:00 από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Μιχάλη Μελισσίδη, Κώστα Γιαλιτάκη, Κώστα Γκουντούλα και Πάρη Τσελεπίδη.

Το ίδιο βράδυ παίζουν στις 22:00 και μεταδίδονται από το Cosmote Sport 2 το Σάλτσμπουργκ – Ερυθρός Αστέρας σε περιγραφή Τόλης Χριστοφοράκη και από το Cosmote Sport 3 το PSV Αϊντχόφεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπέρνλι και είναι με το… ενάμισι πόδι στους ομίλους του Europa League. Η ρεβάνς στο «Τερφ Μουρ» μεταδίδεται την προσεχή Πέμπτη 30/8 στις 21:45 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ Δημήτρη Σπηλιόπουλου και Λάμπρου Μπαλάφα.

Από τα κανάλια της Cosmote TV θα καλυφθούν live και την Πέμπτη στις 19:00 η κλήρωση των ομίλων Champions League και την επομένη, αυτή του Europa.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.