Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ισχυρή παρουσία Γιάννη Λαμπρόπουλου στην Τριφυλία

Οι άρρηκτοι δεσμοί του πρώην υπουργού της Ν.Δ., Γιάννη Λαμπρόπουλου, με την Τριφυλία είναι γνωστοί εδώ και χρόνια.
Η σοβαρότητα, η σεμνότητα και η συνέπεια του κ. Λαμπρόπουλου εκτιμώνται θετικά από τους Τριφύλιους, οι οποίοι και τον .....

περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.

Ο ίδιος ανταποδίδει την αγάπη στην Τριφυλία και τους Τριφύλιους με πράξεις, παρεμβάσεις και, βεβαίως, την παρουσία του στην περιοχή!
Προχθές συμμετείχε με ευλάβεια στον Εσπερινό για την εορτή της Απόδοσης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σπηλιά και εν συνεχεία μετέβη στα Πλατάνια για τη γιορτή – παραδοσιακό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιτών Μεσσηνίας «Η Αγία Ελένη».

Εκεί, έχοντας δίπλα του τον αντιδήμαρχο Αυλώνος, Γιώργο Τσακανίκα, τον εκπρόσωπο της Τ.Κ. Πλατανίων, Παναγιώτη Καραγιάννη, τον εκπρόσωπο της Τ.Κ. Αυλώνας, Γιάννη Λαμπρόπουλο, εκπροσώπους Κοινοτήτων και συλλόγων, μίλησε με μόνιμους κατοίκους και ετεροδημότες για μια σειρά από ζητήματα, ενώ θερμές ήταν οι ευχαριστίες που εκφράστηκαν προς τον ίδιο από όλους για την ουσιαστική συμβολή του στο ζήτημα του δρόμου προς τη Νέδα μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και για το διαρκές ενδιαφέρον του για την περιοχή!

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.