Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ευχαριστίες για την διοργάνωση του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ παράδοσης.

Για 14η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΕΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ” – “Kyparissia Sunshine International Folklore Festival” ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη φιλοξενία ξένων αποστολών από την Ιταλία, τη Σλοβενία, το Περού, την Ισπανία και το Κιργιστάν, αλλά και τη ......

συμμετοχή της Ελληνικής αποστολής «Εστία Πιερίδων Μουσών» Κατερίνης. Στις πόλεις διεξαγωγής των παραστάσεων συμμετείχαν οι τοπικοί Σύλλογοι Πολιτιστικός Γαργαλιάνων, Μορφωτικός Γαργαλιάνων, Φιλοπροόδων Φιλιατρών, Μορφωτικός Σύλλογος «Πυρσός», Γυναικών Κοπανακίου «Καλλιπάτειρα», καθώς και ο συνδιοργανωτής Σύλλογος ΜΕΣΚ, με τις χορευτικές τους ομάδες.

Η Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές ΠΕΔ Πελοποννήσου και ΜΕΣΚ για την άψογη συνεργασία και την επιτυχή διοργάνωση.

Λαοί με διαφορετική προέλευση, ιστορία και πολιτισμό συναντήθηκαν στο Δήμο μας σε ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, στη διοργάνωση του οποίου συνέβαλαν Σύλλογοι, εθελοντές και χορηγοί.

Θερμές ευχαριστίες

.........
.........
.........

Κοινός στόχος όλων μας, πέρα από το μαγικό θέαμα που απολαύσαμε, ήταν η προβολή του Δήμου μας και της Ελλάδας, ελπίζοντας πως οι φιλοξενούμενες αποστολές θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στις πατρίδες τους.

Ο Δήμος μας θα παραμείνει εγγυητής της διοργάνωσης του σημαντικού αυτού πολιτιστικού γεγονότος, που ταξιδεύει την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.