Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Το κινηματογραφικό δίδυμο από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας ετοιμάζει τη νέα του ταινία.

Ύστερα από την επιτυχημένη πορεία της ταινίας «Ο Γύρος της Ελλάδας με Chaly» η οποία έχει συγκεντρώσει 470.000 προβολές στο κανάλι Live2Troll στο YouTube, ο σκηνοθέτης Αχιλλέας Τζωρτζίνης και ο ηθοποιός/παρουσιαστής Τάκης Κοκκαλιάρης ετοιμάζουν τη νέα τους ταινία η οποία προβλέπετε αντάξια της προηγούμενης επιτυχίας τους.

Ανήσυχα πνεύματα και οι δύο, με βασική αρχή στη ζωή τους να «σπάνε τα όρια της ......

αυστηρής τους πραγματικότητας», όπως λένε και οι ίδιοι, έκαναν το κινηματογραφικό τους Ντεμπούτο το καλοκαίρι του 2015 με τη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους. Απέδειξαν πως με αρκετή τρέλα και επιμονή, το να ταξιδέψει κάποιος οδικώς από τους Γαργαλιάνους στα σύνορα με την Τουρκία (Συνοριακό σημείο Κήπων), με έναν μπόμπο δικάβαλο, όχι απλά είναι ακατόρθωτο αλλά είναι και ένας τρόπος να γνωρίσεις καλύτερα τα όρια σου σαν άνθρωπος.

Στα χρόνια που πέρασαν ύστερα από τη ταινία, το δίδυμο πειραματίστηκε με μικρές παραγωγές οι οποίες γνώρισαν και αυτές μεγάλη απήχηση. Δεν έχασαν την ευκαιρία να κινηματογραφήσουν μέχρι και το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν με ένα lada τζιπ. Ύστερα φύτεψαν ένα κατιφέ σε μία λακκούβα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις λακκούβες της Τριφυλίας και τέλος διένυσαν μία μεγάλη απόσταση με ένα Bertolini που φόρτωσαν με καρπούζια και τα μοίρασαν σε συγχωριανούς τους…

Τώρα μας παρουσιάζουν το νέο τους κινηματογραφικό project το οποίο ανήκει στη κατηγορία των Roadtrip (ταινία δρόμου) και υπακούει στους νόμους του Reality.
Τίτλος της νέας ταινίας: «Γαργαλιάνοι – Κρήτη με τα πόδια».

Στις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου το δίδυμο θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι από τη Καλαμάτα προς τη Νότια Κρήτη, ταξιδεύοντας με κύριο μέσο το οτοστόπ και με οποιοδήποτε άλλο μέσο προκύψει, με βασικό στόχο την ανάδειξη των ομορφιών της Ελλάδας καθώς και των ανθρώπων της…
Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι, καλή επιτυχία στη κινηματογράφηση και περιμένουμε με ανυπομονησία νέα τους από το ταξίδι…!

- Τίτλος Ταινίας: «Γαργαλιάνοι - Κρήτη με τα πόδια»
- Παραγωγή: Live2Troll Troll2Live (YouTube Channel – 8.000 Subscribers)
Προηγούμενη Ταινία «Ο Γύρος της Ελλάδας με Chaly» (470.000 Views)
(Συνολικές προβολές καναλιού 1.200.000 views)
- Σκηνοθεσία: Αχιλλεύς Τζωρτζίνης
- Πρωταγωνιστής: Τάκης Κοκκαλιάρης
- Εκτέλεση Παραγωγής: 01.08.2018 – 14.08.2018

Λίγα στοιχεία για τον βασικό κορμό της ταινίας:

• Πρόκειται για μία ταινία Roadtrip με στοιχεία reality σε ιδιαίτερο ύφος που στοχεύει να γίνει αυτόνομο είδος.

• Στόχος του ταξιδιού είναι να επισκεφτούμε τον «Μουγκρή», έναν σύγχρονο κυνικό οποίος μένει στο «Γαϊδουρονήσι» τα τελευταία 20 χρόνια, χειμώνα καλοκαίρι αποκομμένος από τον πολιτισμό. Το νησί αυτό είναι το δεύτερο πιο νότιο σημείο της Ελλάδας και βρίσκεται 8 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας.

• Η χιλιομετρική απόσταση Γαργαλιάνοι – Αθήνα – Χανιά – Ηράκλειο – Ιεράπετρα – Γαϊδουρονήσι, θα καλυφθεί με τα πόδια, με οτοστόπ σε αυτοκίνητα και φορτηγά, με ενοικιασμένο αυτοκίνητο, με καράβι, βάρκες και όποιο άλλο μεταφορικό μέσο ικανοποιεί τις σκηνοθετικές ανάγκες της ταινίας.

• Κύριος στόχος η κινηματογράφηση του ταξιδιού, των ανθρώπων που θα συναντήσουμε, των τοπίων της διαδρομής καθώς επίσης και της ευρύτερης περιπέτειας η οποία υπακούει στους νόμους της τύχης, του αυθορμητισμού και του ρεαλισμού.
Λίγα λόγια για τον «Μουγκρή»:

Ο «Μουγκρής» είναι ο Μανώλης Γιατράκος, 65 ετών, παντρεμένος 42 χρόνια με 5 παιδιά και 7 εγγόνια. Πριν από 20 χρόνια πήρε οριστικά την απόφαση να εγκαταλείψει τα πάντα και να γίνει ένας σύγχρονος Ροβινσώνας ζώντας μέσα σε σπηλιά, στην Χρυσή, το πανέμορφο νησάκι που βρίσκεται 8 μίλια, κάτω από την Κρήτη. «Δεν μπόρεσα να παλέψω αυτά που μας δημιούργησαν οι έχοντες και κατέχοντες της Ελλάδος» αναφέρει και δηλώνει ευτυχισμένος από τη ζωή του. «Εγώ είμαι αυτός που βλέπετε. Μπορεί κάθε άνθρωπος που ξέρει τι ζητά να ζήσει έτσι για να είναι ευτυχισμένος». Το χειμώνα μαζεύει ξύλα για να μαγειρέψει και να ζεσταθεί, ενώ όπως λέει ο ίδιος, η πόλη δεν του λείπει καθόλου, αφού η φύση τον έχει κερδίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.