Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Παραπονα συμπλιτών μας για πολυήμερη παραμονή κλαριών στην πόλη

Πολλά παράπονα από συμπολίτες μας έχουμε δεχτεί για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη εδώ και μέρες και συγκεκριμένα σε πολλά σημεία με κλαριά που έχουν αποθέσει δίπλα σε κάδους σκουπιδιών.

Χθες βράδυ συμπολίτης μας επικοινώνησε με το Φιλιατρά News και .....

επεσήμανε την απαράδεκτη κατάσταση ζητώντας να δημοσιοποιηθεί το θέμα μπας και η Υπηρεσία καθαριότητας ενεργοποιηθεί και κάνει κάτι.

Σήμερα το πρωί μια μικρή βόλτα από Δεκατεσσάρων, Αναπαύσεως, Κοντα στην πλατεία αλλά και στην είσοδο των Φιλιατρών από Γαργαλιάνους ήταν αρκετή για να διαπιστωθεί η κατάσταση που περιγράφουν οι αναγνώστες του Φιλιαtρά News.

Αν και υπάρχει κανονισμός καθαριότητας εν τούτοις κανείς (ουτε πολίτης αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ) τον εφαρμόζει.
Και κυρίως ο Δήμος.

Στον κανονισμό καθαριότητας στο άρθρο 5 παράγραφος 2 αναφέρεται ρητώς και κατηγορηματικών ότι η αποκομιδή ογκωδών απορριμάτων γίνεται με ανοικτό φορτηγό 2 φορές τον μήνα κάθε (1-2 και 15-16) κατι που ο ίδιος ο δήμος ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ.

Η αποκομιδή, μεταφορά και διάθεση των ογκωδών αστικών απορριμμάτων (παλαιά έπιπλα , άχρηστες οικιακές συσκευές, στρώματα κ.τ.λ.) γίνεται με το ανοικτό αυτοκίνητο της υπηρεσίας καθαριότητας δυο (2) φορές το μήνα, στις 1-2 και στις 15 - 16 κάθε μήνα ή εντός πέντε (5) ημερών από την ειδοποίηση που γίνεται από τον ενδιαφερόμενο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.