Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ

Την τελευταία του πνοή στα 34 μόλις χρόνια του άφησε στις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ

O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου βρισκόταν για .....

συναντήσεις που αφορούσαν την εταιρεία της οικογένειάς του, Intralot.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης είχε ένα επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018), στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ.

Τον αναζήτησαν για αρκετές ώρες και τελικά τον βρήκαν νεκρό σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ όπου διέμενε.

Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του ενώ έχει προκαλέσει θλίψη στους φίλους του Ολυμπιακού.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει:
«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Υπήρξε αντιπρόεδρός της.

Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.