Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Απόλυτα επιτυχημένη η 2η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων.

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή 2η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους καθώς ο κόσμος που επισκέφθηκε τη πόλη ήταν πάρα πολύς κατακλείζοντας δρόμους και πλατεία.

Από το Ρόδον και .....

το Τοτέμ (Πίσω απο το σχολικό συγκρότημα) μέχρι την Τράπεζα Πειραιώς όλοι οι δρόμοι με τα εμπορικά είχε στηθεί ένα τεράστιο party με μουσικά συγκροτήματα παίζοντας Ελληνική, ξενη μουσική και αλλού latin ρυθμούς, αλλά υπήρχα και κάποια Events ενω στην πλατεία επικρατούσε το αδιαχώρητο από τον κόσμο .Χαρακτηριστική εικόνα παρεών που ανέμεναν επι αρκετά λεπτά να αδειάσει τραπέζι για να κάτσουν.

Το νεο ΔΣ του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων δεν μπορουσαν να κρύψουν την χαρα και την ικανοποίηση τους για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία που η είχε η δεύτερη διοργάνωση της Λευκής νύχτας σε σχέση με την πρώτη.

Σε πολλά καταστήματα υπήρχαν προσφορές στα είδη τους και αρκετός ήταν ο κόσμος που ψώνισε σε ενα κλίμα γιορτής και ευφορίας ενω από μια τέτοια βραδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα βεγγαλικά που έπεσαν κατα εκατοντάδες.

Το ραντεβού λοιπόν ανανεώθηκε για του χρόνου με ακόμα καλύτερες εκπλήξεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.