Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Εκλογές στις 17 Αυγούστου στον Όμιλο Φίλων Αγρίλη

Σε Γενική Συνέλευση και εκλογές καλεί τα μέλη του ο Όμιλος Φίλων Αγρίλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει:

Καλούνται τα μέλη του Ο.Φ.Α. σε τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Παρασκευή στις 17 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. στις κερκίδες του γηπέδου Beach volley, με σημαντικά θέματα προς συζήτηση και ψήφιση.
Θα ακολουθήσει γενική ψηφοφορία για ......

την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αιτήσεις για υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές στο γραφείο του συλλόγου έως τις 16 Αυγούστου.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στα κινητά τηλέφωνα του προέδρου Κώστα Μαλάμου - 6937258682 και του ταμία Βαγγέλη Γιαννόπουλου - 6945430443.

Όσο περισσότερες οι υποψηφιότητες τόσο το καλύτερο για τον Αγρίλη μας !


1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους Έλληνες αθλητές που εκπροσώπησαν με ευγενές ήθος την χώρα μας στους πρόσφατους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ιδιαίτερα να παινέσω όσους έδωσαν την ευκαιρία στο εθνικό μας σύμβολο να κυματίζει περήφανα στο κοντάρι των νικητών. Μια ξεχωριστεί αναφορά θα ήθελα να κάνω στην Βούλα Παπαχρήστου που τυλιγμένη με την γαλανόλευκη έκανε υπερήφανους τους απανταχού εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες σβήνοντας με τον καλύτερο τρόπο κάποιο ανόητο σχόλιό της όταν ήταν στη μετεφηβική ηλικία που κάποιοι με αγκύλωση στον νου θέλουν να υπενθυμίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.