Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή για την διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Summer Cup

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους αυτούς που συνετέλεσαν καθοριστικά στην επιτυχημένη από όλες τις απόψεις διοργάνωση του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην πόλη μας από 15 έως 17 Ιουνίου εκφράζει με ανακοίνωση της η Ερανη Φιλιατρών.

Στην επιστολή τους .....

τονίζουν την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Τριφυλίας, η προσφορά και οι ευγενικές χορηγίες όλων των χορηγών και εθελοντών, σε συνδυασμό με την ηθική και υλική συνεισφορά του επιχειρηματικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής μας, δείχνει το έμπρακτό τους ενδιαφέρον τόσο για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, όσο και για την οικονομική τόνωση της περιοχής.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι, κοινωνική ανάπτυξη και αθλητισμός μπορούν να επιτευχθούν μόνο με ομαδική προσπάθεια και προσφορά!

Τους ευχαριστούμε θερμά και πιστεύουμε πως θα είναι κοντά μας και στο μέλλον όποτε και όταν τους χρειαστούμε.


Στην ανακοίνωση τους καi αφού αναφέρονται ονομαστικά σε κάθε ένα ξεχωριστά από τους χορηγούς της εκδήλωσης, προς το τέλος της ανακοίνωσης, λένε Ευχαριστούν επίσης την ΕΠΣ Μεσσηνίας και τους διαιτητές του τουρνουά, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση, το Α.Τ. Τριφυλίας και το Α.Τ. Γαργαλιανών για την ασφαλή μεταφορά της αποστολής της ΑΕΚ Αθηνών.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας κ. Τσαλαμανδρή Θεόδωρο, τον Πρόεδρο του Κ.Ε.Π.Π.Α.Π.Ε.ΔΗ.Τ. κ. Μπουγά Ανδρέα και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δημοτικούς άρχοντες που παραβρέθηκαν σε όλες τις εκδηλώσεις του τουρνουά: τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας Αναστάσιο Πούλο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε Φιλιατρών Χαράλαμπο Καναλουπίτη.

Τους εθελοντές του τουρνουά για την πολύτιμη βοήθειά τους, οι οποίοι με πολύ κόπο και μόχθο κατάφεραν ένα πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους φιλοξενούμενους στο τουρνουά μας συλλόγους:
Την ΠΑΕ ΑΕΚ Αθηνών,
τον Α.Σ. Πανθουριακού,
τον Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας,
τον Α.Ο. Αίαντα Καλαμάτας,
τον Α.Σ. Απόλλωνα Καλαμάτας,
τον Α.Σ. Πανιωνίου Μεγαλόπολης,
τον Π.Σ. Καλαμάτας και
τον Α.Ο. Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων
που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή που τους απευθύναμε, μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας χάρισαν μοναδικό θέαμα.
Ακόμη ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες και τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν στον αθλητισμό.
Τέλος ευχαριστούμε το φίλαθλο κόσμο που τίμησε με τη παρουσία του το τριήμερο τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.