Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

14 Ιουνίου η Υπογραφή του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για τα σκουπίδια.

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για το αρραγές μέτωπο που έδειξε η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου στην ψηφοφορία για τα έργα απαλλοτριώσεων του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για τα απορρίμματα, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μετά την .....

ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο.

Με 25 Ναι, 10 Όχι και ένα λευκό εγκρίθηκε η πρόταση της πλειοψηφίας της παράταξης Νέας Πελοποννήσου που ξεκλειδώνει την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, που όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου στην Τρίπολη.

"Η Περιφερειακή Αρχή, η Νέα Πελοπόννησος είναι μία ανεξάρτητη αυστηρά αυτοδιοικητική παράταξη η οποία σε αυτά τα χρόνια διαμορφώνει πολιτικές, όχι μόνο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά για ολόκληρη την χώρα" ανέφερε ο Πέτρος Τατούλης κατά την εισήγηση του στο περιφερειακό συμβούλιο. "Είμαστε εδώ λοιπόν υπερήφανοι για το έργο που έχουμε κάνει και το έργο αυτό ανήκει στην πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου, δεν ανήκει σε κανένα άλλο γιατί μόνο αυτή στάθηκε όρθια προκειμένου να αντιπαρέλθει τις καθυστερήσεις που τόσο η αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο, όσο και η κυβέρνηση με διάφορους ανοίκειους τρόπους έθεταν στην πορεία υπογραφής" ανέφερε στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

"Η προσφορά μας για τους πολίτες ειναι μεγάλη. Η δύναμη μας ειναι οι ίδιοι οι πολίτες όχι τα ΜΜΕ" προσέθεσε στην συνέχεια ο Πέτρος Τατούλης που ξεκαθάρισε ότι το έργο έχει σχεδιαστέι απολύτως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος έχοντας περάσει από όλους τους ελέγχους του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε επίσης ότι "η πολιτική ειναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Γιατι εχει να κάνει με πολίτες και όχι με το ίδιον όφελος" για να καταλήξει: “Αυτό είναι και το σημερινό διακύβευμα της χώρας. Η ενότητα για το συμφέρον των πολιτών και όχι ο διχασμός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.