Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Κόβεται το Game Of Love? Ισως και σήμερα η απόφαση για το κόψιμό του.

Ο Γιάννης Λάτσιος έφυγε όμως οι αποφάσεις του στοιχειώνουν το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και προκαλούν ένταση και τεταμένες καταστάσεις ανάμεσα στα στελέχη και την ιδιοκτησία.
Είναι πολύ πιθανόν το ότι συνέβη χθες με .....

την παραγγελία της προκαταρκτικής έρευνας για την παράβαση του νόμου περί ασέμνων να λειτουργήσει λυτρωτικά για τον ΑΝΤ1.

Δημιουργείται το κατάλληλο άλλοθι για να κοπεί το ριάλιτι που πληγώνει την καρδιά της prime time του σταθμού λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης αλλά και το προφίλ του οικογενειακού καναλιού που καλλιέργησε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ο σταθμός. Οι συσκέψεις χθες, ήταν αλεπάλληλες μέσα σε ένταση και οριστική απόφαση για το Game of Love ίσως παρθεί ακόμη και σήμερα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Λάτσιος καταστρέφει το προφίλ του καναλιού με ένα κακό ριάλιτι.

Οι πολύ παλιοί του τηλεοπτικού ρεπορτάζ θυμούνται ότι το είχε κάνει και το 2003. Με το «Mission» που είχε τα βρισίδια και τα κλωτσομπουνίδια του Στέφανου Κοκκολογιάννη. Τότε με παρέμβαση Μίνωα Κυριακού, ο Λάτσιος έφυγε κακήν κακώς αναγκάζοντας την τότε σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη να δηλώσει την επόμενη μέρα μέσω «Πρωινού Καφέ» πως άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά.

Βέβαια και αυτή διαψεύσθηκε αφού μετά το τέλος της σεζόν τον ακολούθησε στον Alpha.

Παλιές ιστορίες για αγρίους…

Gossip Tv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.