Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ερχονται έκδοση ενός βιβλίου συνταγών και μια έκθεση φωτογραφίας, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθόπολης

Πιστός στους στόχους του, ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος επιχειρεί για ακόμη μία φορά να αναδείξει τις ομορφιές του τόπου μας, την παράδοση μας, τις γεύσεις που μας ανέθρεψαν, τον βιοπορισμό και την καθημερινότητά μας, κι όλα αυτά ιδωμένα από μια εικαστική και βαθιά ματιά.

Ετοιμάζουμε παράλληλα δύο δράσεις: Tην έκδοση ενός βιβλίου συνταγών και μια έκθεση φωτογραφίας.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει συνταγές εκτελεσμένες από τις γυναίκες του Συλλόγου μας, τις άξιες αυτές κυρίες που χρόνια τώρα στέκονται στο πλευρό μας και που όλοι έχουμε γευτεί τις ......

νοστιμιές τους στις εκδηλώσεις μας.

Επίσης ετοιμάζουμε μια έκθεση φωτογραφίας για το καλοκαίρι με θέμα καθημερινές εικόνες από τον τόπο μας. Εικόνες που αναδυκνείουν την ευλογημένη γη που μας περιβάλλει, τα πλούτη της και τους ανθρώπους της.

Στις προσπάθειες μας αυτές χρειαζόμαστε οικονομική ενίσχυση. Αναζητούμε χορηγούς που θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε αυτές τις δύο ιδιαίτερες δράσεις. Απευθυνόμαστε στους επαγγελματίες του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και σε πολίτες που θέλουν να συνδράμουν. Όποιος επιθυμεί ας επικοινωνήσει με μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου μας για να λάβει περισσότερες πληροφορίες.

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.