Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τέσσερις παραιτήσεις από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Μόνο τυχαίες δε θεωρούνται οι παραιτήσεις τεσσάρων μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας, από τη συμπολίτευση, που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.
Συγκεκριμένα, .....

παραιτήθηκαν οι
Αναστάσιος Αδρακτάς (1ο τακτικό μέλος),
Γεώργιος Τσακανίκας (2ο τακτικό μέλος),
Θεόδωρος Τσαλαμανδρής (3ο τακτικό μέλος) και
Αναστάσιος Πούλος (2ο αναπληρωματικό μέλος).

Η αντικατάσταση των παραιτηθέντων τακτικών μελών έγινε από τα αναπληρωματικά, όπως άλλωστε προβλέπεται, και πλέον ανέλαβαν καθήκοντα τακτικών μελών οι κάτωθι ως εξής:
Ο Γιάννης Μερκούρης από 1ο αναπληρωματικό μέλος σε 1ο τακτικό και
ο Γιάννης Κατσούλας από 3ο αναπληρωματικό μέλος σε 2ο τακτικό.
Επίσης, εξελέγη ως 3ο τακτικό μέλος της Ο.Ε. η Μαρία Πανουσιοπούλου.

Οι υπόλοιπες θέσεις τακτικών και αναπληρωματικών μελών παραμένουν ίδιες, σύμφωνα με την απόφαση 70/2017 με θέμα «Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας».

Ουσιαστικά «νέο» μέλος της Οικονομικής Επιτροπής είναι η Μαρία Πανουσιοπούλου, καθώς τα δύο άλλα τακτικά μέλη ήσαν αναπληρωματικά, ενώ η κα Πανουσιοπούλου, καίτοι κατά τα πρώτα δυόμισι χρόνια της δημαρχοντίας Κατσίβελα είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, το 2017 με τις αλλαγές αντιδημάρχων και την εκλογή νέων μελών στην Ο.Ε. με επιλογή κι απόφαση – πρόταση του ίδιου του δημάρχου, όχι μόνο δεν είχε οριστεί ως τακτικό μέλος στην Ο.Ε., αλλά ούτε καν ως αναπληρωματικό.

Προφανώς, οι παραιτήσεις των τεσσάρων μελών της Οικονομικής Επιτροπής από τη συμπολίτευση, ανεξαρτήτως των αιτιών και των κινήτρων καθενός εκ των παραιτηθέντων, «διευκόλυναν» τον κ. Κατσίβελα να προβεί σε «διορθωτική» κίνηση σχετικά με την κα Πανουσιοπούλου, με φόντο, ίσως, και τις εκλογές του 2019…

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.