Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ο κ. Τσίπρας προπονείται στις «αποδράσεις» με ελικόπτερο.

Είδαμε στον τοπικό τύπο και δεν διαψεύστηκε ότι ο κ. Τσίπρας προτίμησε να περάσει το Σαββατοκύριακο στην όμορφη Φοινικούντα Μεσσηνίας.
Ευχάριστο από τη μία ο κ. Τσίπρας να ανακαλύπτει τις ομορφιές της Μεσσηνίας. Από την άλλη διαβάσαμε ότι προτίμησε να έρθει με ελικόπτερο από την Αθήνα. Γιατί άραγε;

Μήπως για να αποφύγει να περάσει τη διαδρομή Καλαμάτα – Ριζόμυλος, το δρόμο της οποίας είχε δρομολογήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση της ΝΔ και η .....

Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακύρωσε; Θα είχε τελειώσει ήδη ο δρόμος ενώ τώρα έχουν περάσει 3,5 χρόνια και ακόμα περιμένουμε τη νέα μελέτη.

Μήπως ο κ. Τσίπρας προτίμησε το ελικόπτερο για να αποφύγει τη διαδρομή Ριζόμυλος – Σουληνάρι, που ενώ ήταν σχεδόν έτοιμη η μελέτη από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ και ακόμα, μετά από 3,5 χρόνια, να προκηρυχτεί το έργο.
Μήπως για να αποφύγει να δει το αεροδρόμιο που ακόμα δεν ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης;
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παραπάνω έργα κατάντησαν κούφιες υποσχέσεις, όπως και τα μεγάλα λόγια για λιτό βίο, περικοπή σπατάλης και περιφρούρηση των χρημάτων των φορολογούμενων. Είναι απλά ένα ταξίδι αναψυχής με ελικόπτερο του κ. Τσίπρα.

Πιθανώς να προτίμησε το ελικόπτερο γιατί πολύ απλά προπονείται στις «αποδράσεις» με αυτό, καθώς γνωρίζει ότι κάθε μέρα που κάθεται στην Πρωθυπουργία χειροτερεύουν τα πράγματα για τη χώρα και γιγαντώνεται η δυσαρέσκεια της κοινωνίας για τον ίδιο.
Ο κ. Τσίπρας μπορεί να «διαρρέει» ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 19 μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι η χώρα δεν μπορεί να σέρνεται άλλο από την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι επιτακτικό. Η χώρα έχει ανάγκη μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριακό Μητσοτάκη.

Η ώρα της πολιτικής αλλαγής πλησιάζει και η εκπαίδευση σε ελικόπτερο δε θα χρειαστεί στους κ. Τσίπρα και Καμμένο.

Μίλτος Χρυσομάλλης
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός
Πολιτευτής Ν.Δ. Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.