Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Δεν συζητήθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο το Βάλτα - Γαργαλιανοι ως θέμα εκτος ημερήσιας Διαταξης. Θα συζητηθεί κανονικά στο επόμενο.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη μεγάλη της εμπειρία και την αποδεδειγμένη δυνατότητά της να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα είναι έτοιμη να υλοποιήσει μια μεγάλη δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στους .....

πολίτες της Τριφυλίας, το δρόμο Γαργαλιάνοι – Βάλτα» τόνισε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, κατά την εισήγηση της ένταξης του έργου εκτός ημερησίας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.

«Δυστυχώς με αποκλειστική ευθύνη του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Πατσαρίνου, ένα σπουδαίο έργο για τη δυτική Μεσσηνία καθυστερεί, εφόσον είναι αρνητικός στην ένταξη του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας» δήλωσε ακόμα η κα Νικολάκου και σημείωσε «οι πολίτες της Μεσσηνίας γνωρίζουν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του τόπου τους και ποιος αρκείται σε αντιπολίτευση μικροπολιτικού χαρακτήρα».

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εξασφαλίσει την ένταξη του έργου στο πρόγραμμά της και την υλοποίησή του, ακόμα και παρά την άρνηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης», σημείωσε ακόμα η κα Νικολάκου και δήλωσε «κάποιοι ευαγγελίζονται την εφαρμογή της απλής αναλογικής, ως το μέσο σύνθεσης απόψεων και συναίνεσης, αποδεικνύουν ωστόσο εν τοις πράγμασι ότι δεν την πιστεύουν καθόλου.
Το μόνο που τους απασχολεί είναι η μικροκομματική τους ιδιοτέλεια και η μικροπολιτική τους επιβίωση αντιτιθέμενοι στην περιφερειακή αρχή, ανεξαρτήτως του συμφέροντος των πολιτών».

UPDATE 18:57
Σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ η Συντονίστρια Έργου και Αποτελεσματικότητας Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα τονίζει και εκείνη ότι "Με ευθύνη της παράταξης του κ Πατσαρινου το σημαντικό έργο που αγγίζει την καθημερινότητα των πολιτών της Βαλτας Γαργαλιανων και αφορά το δρόμο Βαλτα -Γαργαλιανοι . δεν θα συζητηθεί σήμερα Δυστυχώς δεν δέχτηκαν να συζητηθεί και ως εκ τουτου θα συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τις αλήθειες , τις υπερβολές και τα ψέματα ! Η Περιφερεια Πελοποννησου τους σχεδιασμούς που έχει εξαγγείλει πάντα τος υλοποιεί χωρίς παρέκκλιση !"

Μάλιστα το Φιλιατρά News σας θυμίζει την απάντηση που είχε από την Αντωνία Μπούζα σε σχετικό δημοσίευμα με την εξαγγελία του έργου και την καθυστέρηση που είχε.

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Πατσαρίνος είναι ο Επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφεραιακό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.