Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Πρόεδρε παραιτήσου

Γράφει ο Γιώργος Παντάκης

Δεν μπορώ να καταλάβω την «φιλοσοφία» αυτής της κυβέρνησης ως προς τη μια και μοναδική υποχρέωση που έχει. Να κυβερνήσει.

Είναι εντυπωσιακό το πώς αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι ότι πρέπει να κυβερνήσουν. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτή η κυβέρνηση το «κυβερνώ», νομίζει ότι είναι αυτό που κάνει ή απλά δεν .....

τους ενδιαφέρει να κυβερνούν.
Αυτό θεωρώ ότι είναι το πιθανότερο.

Πάντως έχουν καταφέρει να αποδείξουν πόσο εύκολο είναι να διαλύεις μια χώρα μέσα σε ελάχιστους μήνες. Επίσης απέδειξαν πόσο εύκολο είναι να καταστρέφεις, ότι επί πολλά χρόνια κουτσά-στραβά και με πολύ κόπο και προσπάθεια, έγιναν σε αυτήν την χώρα.

Το κράτος δεν υπάρχει και δεν παρεμβαίνει πουθενά. Είναι τουλάχιστον ανύπαρκτο. Μονο για να φορολογεί, να κόβει συντάξεις και να εκβιάζει με πλειστηριασμούς ζει και «αναπνέει». Το ερώτημα ειναι, που αποσκοπεί και αφήνει όλο αυτό το μπάχαλο; Γιατί αφήνει όλη αυτήν την ανομία;

Έδωσαν το δικαίωμα να μπορεί ο οποιοσδήποτε εντός ή εκτός Ελλάδας να διεκδικεί ότι δεν του ανήκει.

Επέτρεψαν σε διάφορες ομάδες να μπορούν ανενόχλητα να καταστρέφουν ότι δεν τους αρέσει, να απειλούν όποιον θέλουν, να κάνουν κουμάντο στα Πανεπιστήμια, να σπάνε, να καίνε και γενικά να βάζουν αυτοί κανόνες στο κράτος.

Μπορεί σε αυτήν την χώρα «οποιοσδήποτε», αρκεί να είναι σύντροφος, να φοράει κουκούλα και να συκοφαντεί όποιον θέλει ή όποιον του υποδεικνύουν.

Το κράτος δεν υπάρχει και δεν παρεμβαίνει πουθενά.

Η δικαιοσύνη έχει σοβαρά προβλήματα που η ίδια, μέσα από το σώμα, έχει δημιουργήσει…

Η αστυνομία εκτελεί κατά γραμμα τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας. «Όπου καίνε και σπάνε οι σύντροφοι, εσείς να κοιτάζεται το δένδρο…»

Ο στρατός και το Λιμενικό Σώμα απλά παρακολουθούν σαν να βρίσκονται σε θερινό σινεμά και να βλέπουν Ράμπο…

Οι Τούρκοι σταμάτησαν πλέον τα λόγια και πέρασαν στις πράξεις. Άρχισαν το στενό μαρκάρισμα. Κάθε μέρα το θράσος τους μεγαλώνει και απλώνεται. Απειλούν και φωνάζουν, εμβολίζουν, παίρνουν αιχμαλώτους, βαπτίζουν Τούρκικο ότι τους γυαλίζει στο Αιγαίο

Οι Αλβανοί αναιρούν υπογραφές και συμφωνίες για τα οικόπεδα στο Ιόνιο και θέτουν δυναμικά το θέμα των Τσάμηδων

Οι Σκοπιανοί απαιτούν πλέον και όπως φαίνεται θα πάρουν ή μάλλον θα δώσουμε ότι ζητήσουν. «Διεκδικούν» ακόμα και το λιμάνι την Θεσσαλονίκη…

Η Ελληνική διπλωματία αρκείται στο να αλλάξουν τα Σκόπια το όνομα του αεροδρομίου τους…

Όμως, πέρα από κυβέρνηση σε αυτήν την χώρα, υπάρχει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας που όλοι λένε, «μα τι να κάνει, δεν έχει αρμοδιότητες και κατά συνέπεια καμία δύναμη». Κάνουν λάθος. Μια δύναμη έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μάλιστα την μεγαλύτερη όλων. Την παραίτηση του.

Παραιτούμενος ρίχνει αυτήν την άθλια κυβέρνηση.

Ο ΠτΔ ο μόνος Έλληνας πολίτης που μπορεί ακαριαία να σταματήσει το μπάχαλο, το ξεπούλημα, την αδιαφορία, την σπίλωση και τον εξευτελισμό αυτής της χώρας .

Πρόεδρε, σταμάτα άμεσα τον διασυρμό της χώρας.

Ο σεβασμός και η αγάπη για την πατρίδα, δεν βρίσκεται στα λόγια.

Ο σεβασμός και η αγάπη για την πατρίδα, βρίσκεται στις γενναίες πράξεις. Παραιτήσου τώρα.

Last Point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.