Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Από την Τριφυλία ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του ο Τομεάρχης της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Την Τριφυλία βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Τομεάρχης Εξωτερικών και με καθήκοντα Τομεάρχη Μεσσηνίας Λακωνίας της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκοςμ όπου είχε συναντήσεις στην Κυπαρισσόα με μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας σε .....

γνωστό κέντρο της Πόλης όπου ενημερώθηκε για πολύ ώρα για τα τεκταινόμενα στον Δήμο και την παράταξη της ΝΔ στην περιοχή.

Μετα την συνάντησή με την ΜΗΜΤΟ Τριφυλίας ο κ Κουμουτσάκος βρέθηκε στο Δημαρχείο Τριφυλίας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα παρουσία του Πρώην Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, Αντιδημάρχων Δημοτικών συμβούλων και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ Φλιντίση.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στον Δήμο τον κ Κουμοτσάκο και του έκανε μια συνοπτική αναφορά για την περιοχή, και την δυναμική που έχει.

Ο τομεάρχης της ΝΔ ευχαρίστησε για την υποδοχή και σημείωσε ότι θα έχουν μια ουσιαστική συζήτηση αφού επισκέπτεται την Μεσσηνία με εντολή του Προέδρου της ΝΔ για το πώς μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα και το κόμμα ώστε κάθε παράταξη να χρειάζεται πριν από τη μάχη για να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό δυναμικό άξιων στελεχών ώστε τόσο στο επίπεδο της ανάπτυξης όσο και στο επίπεδο των προσώπων για να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εκλογική νίκη».

Ακούστε τις δηλώσεις των δυο πολιτικών ανδρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.