Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Τιμωρεί και «απογυμνώνει» την Αλειφέρη ο Π. Τατούλης!

Συνεχίζει να εκπλήσσει με τη στάση της η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου αναφορικά με το σοβαρό θέμα της παρακολούθησης του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη.

Κι αυτό, γιατί .....

με χθεσινές δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα αφαιρεί από την κα Αλειφέρη όλες τις αρμοδιότητες και τις αναλαμβάνει ο ίδιος, καθώς οι πράξεις της… «μολύνουν το δημόσιο βίο».
Χάνοντας «το δάσος και κοιτώντας το δέντρο», η Περιφερειακή Αρχή «τιμωρεί» την κα Αλειφέρη και εμμένει στα της «παραβίασης των αρχών» και όχι στο βασικό θέμα, που είναι η κακουργηματική πράξη της παρακολούθησής της.

Χθες, λοιπόν, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καλαμάτα για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 23ης Μαρτίου, και ερωτώμενος από το «Θ», ο κ. Τατούλης, αρχικά απάντησε ότι πρέπει να υπάρξει υπομονή μέχρι να δοθούν απαντήσεις, ότι θα αποκαλυφθεί πλήρως η όλη ιστορία και ότι ελπίζει να βρεθούν οι εγκέφαλοι της υπόθεσης. Ως Περιφερειακή Αρχή, όπως συμπλήρωσε, θέλει να χυθεί άπλετο φως και να διαλευκανθεί η υπόθεση, αφού αφορά και στον ίδιο προσωπικά, μιας και σε καθημερινή βάση επικοινωνούσε με την κα Αλειφέρη.
Δε στάθηκε, όμως, εκεί και κλιμακώνοντας την ήδη υπάρχουσα ένταση, είπε ότι από Δευτέρα αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της διοίκησης, ώστε να μπορέσει να διορθώσει ό,τι κακό έγινε από τους χειρισμούς των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι για να διατηρήσει τη σοβαρότητά του ένας θεσμός, θα πρέπει να στηρίζεται κυρίως στις αρχές που τον διέπουν. Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος παραβιάζει τις αρχές, έχει σκόπιμες δεύτερες και τρίτες απόψεις, που ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον, μολύνουν το δημόσιο βίο και, πάνω από όλα, κατατρώγουν τις σάρκες αυτής της χώρας».

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η υπόθεση έχει «φάει» τον αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, με τον ίδιο τον κ. Τατούλη να ζητά και να παίρνει την παραίτησή του.

Θάρρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.