Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

«Όταν η ηθική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσέκρουσε στο φράγμα των Φιλιατρών.»

Γελούν ακόμα όσοι άκουσαν στην Τρίπολη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δεσμεύεται για την κατασκευή φράγματος στα Φιλιατρά. Προφανώς ο κος Τσίπρας δεν γνώριζε ή δεν φρόντισαν να τον ενημερώσουν οι Μεσσήνιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα, πως το μεγάλο έργο του .....

φράγματος στα Φιλιατρά υλοποιήθηκε επί Κυβέρνησης ΝΔ και πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

Είχαμε συνηθίσει τον κο Τσίπρα να κόβει κορδέλες σε έργα που υλοποιήθηκαν επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά (Περιμετρικός Καλαμάτας, δρόμος Λεύκτρου - Σπάρτης), αλλά στην Τρίπολη ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό του. Είναι γνωστό το μένος του κ. Τσίπρα για τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και αναδείχτηκε περίτρανα με την πρόσφατη απόπειρα λάσπης στο πρόσωπο του τελευταίου, αλλά ο κ. Τσίπρας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Πλέον, ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να «κλέψει» και να οικειοποιηθεί έργα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και να τα παρουσιάζει ως δικά του. Κατανοούμε πως κάπως πρέπει να καλυφθεί το κενό και η ανυπαρξία της Κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε κρίσιμα ζητήματα του Νομού μας, αλλά αυτή η συνεχιζόμενη πρακτική της «κλοπής» έργων προηγούμενων κυβερνήσεων έχει καταντήσει αστεία.
Πλέον οι «μάσκες» έχουν πέσει και η δήθεν «ηθική της Αριστεράς» αποκαλύπτεται κάθε μέρα που περνάει.

Πρόσφατα άλλωστε οι Έλληνες πολίτες έμαθαν πως η εκατομμυριούχος κα Αντωνοπούλου καθώς και ο σύζυγος της κος Παπαδημητρίου, Υπουργοί και οι δύο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έπαιρναν επίδομα για να πληρώνουν το ενοίκιο τους στο Κολωνάκι. Τι κι αν κατείχαν ακίνητα από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Υόρκη, τι κι αν είχαν καταθέσεις εκατομμυρίων, οι «αριστεροί» Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν επίδομα στέγασης για το σπίτι που νοίκιαζαν στο Κολωνάκι!!!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. ……

Σύντομα η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα βρει πάλι την κανονικότητά της και οι Έλληνες το χαμένο τους χαμόγελο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.