Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Έρχονται οι πληρωμές με κάρτα στο Taxisnet

Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας θα μπορούν σύντομα οι φορολογούμενοι να πληρώνουν τις δόσεις των φόρων τους στο Taxisnet.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξει ειδική εφαρμογή που θα επιτρέπει την πληρωμή των .....

φόρων απευθείας με κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται οι φορολογούμενοι να πληρώσουν τις οφειλές τους μέσω λογαριασμού ηλεκτρονικούς τραπεζικής (e-banking) χρησιμοποιώντας κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, όπως γινόταν έως σήμερα –πολύ περισσότερο δεν να μεταβούν στο γκισέ των τραπεζών.

Το όφελος για τους φορολογούμενους είναι ότι, εκτός από το ότι απλοποιείται η διαδικασία, δεν θα επιβαρύνονται με τη χρέωση που επιβάλλουν οι τράπεζες για την εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο στο κατάστημα.

Επιπλέον, οι πολίτες θα μπορούν να αξιοποιούν τα προγράμματα άτοκων δόσεων που προσφέρουν οι τράπεζες στους κατόχους πιστωτικής κάρτας.

Τέλος, με τη νέα δυνατότητα που θα προσφέρει σύντομα η ΑΑΔΕ, ο φορολογούμενος θα μπορεί να λαμβάνει άμεσα φορολογική ενημερότητα, καθώς όταν η εξόφληση γίνεται μέσω τράπεζας υπάρχουν καθυστερήσεις αρκετών ημερών στην ενημέρωση του λογαριασμού τους στο Taxisnet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.