Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Κακά μαντάτα για τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ λόγω χρεών.

Ένας μήνας συμπληρώνεται μεθαύριο με πλήρη σιωπή από την διοίκηση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών για το εκτενές ρεπορτάζ που έγινε στις 8 και 17 Ιανουαρίου με τα τεκτενόμενα στον Σύλλογο.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ

Από τότε μέχρι και .....

σήμερα, ένα μήνα μετά δηλαδή, ουδεμία απάντηση υπήρξε για τα όσα καταγράφηκαν.
Προφανώς και δεν μπορούσαν να διαψευστούν γιατί πολύ απλά ήταν ΟΛΑ ακριβέστατα.

Σήμερα λοιπόν ξημέρωσε μια ακόμα άσχημη μέρα για τον Σύλλογο Φιλοπροόδων όπου αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα.
Οι λάθος χειρισμοί που έγιναν από το ΔΣ και κυρίως από την κ. Πρόεδρο έχουν θέσει τον σύλλογο σε κατηφορική τροχιά.
Άλλωστε το είχε επισημάνει –επιβεβαιώνοντας πλήρως το Φιλιατρά News- και ο Αντιπρόεδρος κ Χαράλαμπος Παγάνης με σχόλια του στις 16 Ιανουαρίου γράφοντας ο ίδιος προς την κ Πρόεδρο ότι είναι «Μία κατάσταση που από κακούς χειρισμούς, έχει οδηγήσει ουσιαστικά στη διάλυση του μεγάλου χορευτικού και στη φανερή υποβάθμιση των άλλων τμημάτων.»
Δια του λόγου το αληθές διαβάστε εδώ

Σήμερα λοιπόν 6/2/2018 ένα μήνα μετά, ο Σύλλογος δέχτηκε ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα στο κύρος του.
Αν και κάποια πληροφορία μου αναφέρει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό αλλά έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον αλλη μια φορά.
Με απόφαση της περιφερειακής ΔΕΗ που κοινοποιήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών –όπως προβλέπει η διαδικασία- συνεργείο τεχνικών μετέβη στον σύλλογο και διέκοψε την παροχή ρεύματος στο κτήριο για χρέη όπως αναφέρει το αυτοκόλλητο που επικολλήθηκε στο ρολόι κατανάλωσης.

Μια είδηση πραγματικά στενάχωρη για έναν σύλλογο που πολλοί τον αποκαλούν –και όχι άδικα- ναυαρχίδα του πολιτισμού στα Φιλιατρά με διακρίσεις για την φιλαρμονική και το χορευτικό και βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών.

Το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο σύλλογος με τις λάθος επιλογές και αποφάσεις κατά κύριο λόγο της κ Προέδρου και έπειτα του Συμβουλίου που τις στήριξε φαίνεται ότι δεν έχει τέρμα.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ να διαψευστώ.

Αλλά πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τον λόγο που η κ Πρόεδρος δεν δίνει απαντήσεις στην Κοινωνία.
Το Φιλιατρά News ήταν, είναι και θα είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει την άποψη της.
Γιατί δεν συγκαλεί μια έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου -το προβλέπει το καταστατικό- να ενημερώσει για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος και από εκεί και μετά να ζητήσει από τα μέλη να καταθέσουν τις απόψεις τους για την αντιστροφή της αρνητικής εικόνας του Συλλόγου.
Να αιτιολογήσει την "πολυτέλεια" να χάνει ο σύλλογος τα μισά παιδιά του χορευτικού, 50 τον αριθμό άρα απώλεια 500 ευρώ το μήνα, ειδικά σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή. Γιατί τόσο άστοχες επιλογές???
Αυτό μόνο η κ Πρόεδρος μπορεί να το απαντήσει.

Πριν κάποιοι -παρα πολυ λίγοι- προτρέξουν να με κατηγορήσουν ότι επιθυμώ τον καταποντισμό του συλλόγου, τους ενημερώνω ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.
Δεν ήμουν και δεν είμαι εναντίον κανενός συλλόγου.
Απεναντίας μάλιστα. Τόσο ο γράφον το άρθρο αυτό όσο και η σελίδα αυτή ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ και θα στηρίζει τον πολιτισμό ΚΥΡΙΩΣ στην πόλη μας.
Αν χρειαστεί υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να επιβεβαιώσει για το πόσες φορές αυτή η σελίδα παρείχε στήριξη σε εκδηλώσεις πολιτισμού που πραγματοποίησε.
Οπότε ΜΑΚΡΥΑ από εμένα λόγια και σκέψεις για προσπάθεια να πληγεί ο σύλλογος.
Ελπίζω και εύχομαι ο σύλλογος να ξαναπάρει τα πάνω του αλλά με άλλη πρόεδρο γιατί πλέον η κυρία Παντελάκη φαίνεται ότι άθελα της κυνηγάει τις αποτυχίες.

7 σχόλια:

  1. Εγω προσωπικα διακρινω μια εμπαθεια απο μερους σου προς το προσωπο της κυριας Παντελακη.Και αυτος πιστευω ειναι και ο λογος για τον οποιο δεν εκφράζεται και ιδια για οσα ακουγονται(κακως βεβαια). Ας ελπισουμε οτι θα βρεθει μια λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτό κατάλαβες απ όσα αληθινά συμβάντα έγραψα και που δεν διαψεύδονεται το ελάχιστο.... σηκώνω τα χέρια ψηλά!
    Το θέλω και το εύχομαι να βρεθεί λύση. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ το σημερινό που έγινε με την διακοπή ηλεκτροδότησης στον σύλλογο.
    Σήμερα όσοι με έπιασαν εξω μου εξεφρασαν την λυπη τους για το πως κατάντησε ο Σύλλογος και τους τονισα οτι μεγαλο μερος έχει η οικονομική συγκυρία που περνάμε και δεν ειανι τα πράγματα όπως ηταν καποτε.
    Πάντως το ξεναλέω δεν στρέφομαι εναντιον κανενός συλλόγου δεν υπάρχει καμία εμπαθεια απέναντι σε καμία παντελακη. Κριτηκή της ασκείται ως πρόεδρος - Επικεφαλής ενός συλλόγου.
    ΣΚΕΤΗ ΚΕΙΤΙΚΗ. Έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω ένα δημόσιο πρόσωπο όπως θέλει να είναι. Και αυτό κανω. ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην τελική αγαπητέ φίλε αν θεωρεί η κ Παντελάκη ότι δεν θέλει να απαντήσει λόγω εμπάθειας έχει δικαίωμα να το πει και να το δηλώσει.
    Δεν της το απαγόρευσε κανένας.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε ποια ιδιοτητα ασκεις κριτικη??? ως πολιτης η ως δημοσιογραφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εσενα τι σε διορίσανε? Δημόσιο ελεγκτή του τι γράφουν τα Blogs?
    Εδω δεν με διαψεύδει κανένας θα με διαψεύσεις εσυ με το απολύτως τίποτα?
    Αν δεν σου αρεσει να μην ξαναμπέις στο Φιλιατρά News. Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν διατυπωνης δημοσια αποψη φιλε με ενδιαφερει τη λες και που το πας.και ποιος δεν σε διαψευδει δηλ ο αθανασοπουλος ο κορωνιος και ο παγανης...γινε πιο σοβαρος οταν διατυπωνεις δημοσια αποψεις και ρεποεταζ και βεβαια αν εχης την δικαιοδοσια να το κανης...τα αλλα ειναι μονο λογια

      Διαγραφή
  6. Κοιτα φιλε το τη γραφεις δημοσια και τη επικρινεις εσυ και αυτοι που στα δινουνε ειναι δικο σου προβλημα.αν εισαι δημοσιογραφος βγαλε μας τοην καρτα σου.αλιως να μαθεις να κανεις δημοσιογραφια.και να πεις σε αυτους που πολεμανε το συλογο να κανουνε αλλη δουλεια.γιατι αμα ανοιξω το στομα μου δεν τους ξεπλενη τιποτα.και ξερης εσυ ποιοι ειναι αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.