Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

H Vodafone εξαγοράζει την Cyta Hellas

Την ανακήρυξη της Vodafone ως προτιμώμενο πλειοδότη (Preferred Bidder) για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την Παρασκευή η μητρική εταιρεία στην Κύπρο.

Στη λιτή .....

ανακοίνωσή της, η Cyta Κύπρου δεν αναφέρει το τίμημα οστόσω το ποσό που επικαλείται η εφημερίδα Καθημερινή κάνει λόγο για τίμημα 117 εκατομμυρίων Ευρω ενω δεν γίνεται λόγος για οτιδήποτε σχετικό με το τι θα ακολουθήσει (χρονοδιάγραμμα μεταβίβασης κ.λ.π.).

Υπενθυμίζεται, ότι στη διαδικασία εξαγοράς της Cyta Ελλάδας συμμετείχε και η εταιρεία Wind.

Η Pricewaterhouse Coopers Business Solutions S.A. (Ελλάδα) ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και οι Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης LLC (Κύπρος), ενήργησαν ως νομικοί σύμβουλοι των πωλητών κατά την εν λόγω συναλλαγή.

Η ανακοίνωση της Cyta

Ανακοίνωση Προτιμώμενου Πλειοδότη

Η ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και της θυγατρικής της εταιρείας DIGIMED COMMUNICATIONS LTD (Πωλητές), στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού που προκήρυξαν, ανακήρυξαν την Πέμπτη 18/1/2018 την εταιρεία VODAFONE - PANAFON HELLENIC TELECOMMUNICATIONS S.A. ως προτιμώμενο πλειοδότη (Preferred Bidder) για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας CYTA HELLAS TELECOMMUNICATIONS S.A.

Η PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. (Ελλάδα) ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και οι Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης LLC (Κύπρος) ενήργησαν ως νομικοί σύμβουλοι των Πωλητών κατά την εν λόγω συναλλαγή.

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.