Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Φιλιατρά: Έκοψαν την Πίτα τους οι Τρίτεκνοι Μεσσηνίας

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της προσπάθειας επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τα μέλη σε όλη την Μεσσηνία, πραγματοποίησε στα Φιλιατρά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στο "ΑΡΧΑΙΟΝ".

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς κατά την διάρκεια της ....

εκδήλωσης προέβει στον απολογισμό για τις δράσεις μας το 2017 και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που μας απασχολούν όπως το οικογενειακό επίδομα, το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και τις μεταγραφές φοιτητών.

Επίσης ενημέρωση για το γεγονός πως στα Φιλιατρά υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το σύλλογο ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον κινηματογράφο ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες ψυχαγωγίας των μελών όλου του δήμου Τριφυλίας. Έκλεισε λέγοντας πως ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους, ενώ τόνισε ότι στα Φιλιατρά συμμετέχουν κάθε χρόνο και περισσότεροι, το οποίο οφείλεται κατά πολύ, στους εθελοντές που κοπιάζουν γι΄αυτό.

Τέλος ευχαρίστησε την Βιβή Γαλανοπούλου καθώς και τους υπολοίπους εθελοντές του συλλόγου από την περιοχή που διοργάνωσαν με επιτυχία την ανωτέρω εκδήλωση ενώ στο τέλος έγινε κλήρωση όπου μοιράστηκαν διάφορα δώρα, προσφορά των καταστημάτων της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Παπαθεοδοσίου,
η Βιβή Παντελάκη του Φιλοπρόοδου συλλόγου καθώς και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.