Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Έκοψαν την πίτα τους στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας στην συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/1 στην Αλμύρα στο Λιμενάρι Φιλιατρών.
Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους τίμησαν την ετήσια συνεστίασή τους

Πιο συγκεκριμένα, εκφράζει τις ευχαριστίες του, στους «εν αποστρατία» δασκάλους και ......

δασκάλες, σε όλους τους «στρατευμένους» συναδέλφους μας, στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της περιοχής καθώς και στους φίλους μας για την παρουσία και την ανταπόκρισή τους στην προσπάθειά μας.

Εκτός από όλους τους παραπάνω, ο Σύλλογος εκφράζει ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στον κ. Λιόλιο Ιωάννη, εκπαιδευτικό μουσικής σε σχολεία της Τριφυλίας και στον κ. Κατελούζο Γεώργιο, εκπαιδευτικό στο Δημοτικό Σχολείο της Σπερχογείας, που «μπέρδεψαν γλυκά» τα συναισθήματά μας με τις υπέροχες μελωδίες του εγχόρδου και του κρουστού και τη ζεστασιά της φωνής τους. Κι όλα τούτα διαδραματίστηκαν εν μέσω ευωχίας και χαράς.

Τέλος, ευχαριστήσουν όλους όσους ενίσχυσαν οικονομικά το Σύλλογό με την αγορά λαχνών.
Όλα τα δώρα ήταν ευγενική προσφορά επιχειρήσεων και ιδιωτών της Τριφυλίας τη χειρονομία των οποίων ο Σύλλογος την εκλαμβάνει ως ένδειξη ειλικρινούς εκτίμησης στα μέλη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.