Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Είδες η Τεχνολογία??? Μετά τα smartphones ήρθε και η ώρα του έξυπνου προφυλακτικού

Το i.Con κάνει πολλά περισσότερα από το να σε κρατά ασφαλή.

Πλησιάζει η 1η Δεκέμβρη και σκεφτόμαστε δέκα φορές παραπάνω, ότι τα προφυλακτικά πρέπει να αποτελούν ......

Κοινωνικό Μέρισμα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών για τους φιλοξενούμενους

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν μικρές αλλαγές ώστε να μην κόβονται δικαιούχοι επειδή ήταν φιλοξενούμενοι για πολύ μικρό διάστημα το 2016.

Επίσης οι .......

Μόνο ερωτηματικά και απορίες γεννά η αδράνεια του Δήμου Τριφυλίας στην απορρόφηση κονδυλίων.

Με πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Παν. Σκουρλέτη, που δημοσιεύθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017 και αφορά σε ενισχύσεις ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ σε δήμους για έργα υποδομών, ενεκρίθη και εντάχθηκε η χρηματοδότηση του ποσού των 160,000 ευρώ στο Σύνδεσμο .....

ΚΚΕ Γαργαλιάνων: Αυτοί που ζητάνε από τους εργάτες γης να μην θέλουν υψηλά μεροκάματα, έχουν στόχο οι εργάτες και φτωχοί αγρότες να γίνουν φτωχότεροι"

Το τελευταίο διάστημα, στον τοπικό τύπο της Μεσσηνίας "φιλοξενούνται" διάφορες δηλώσεις, μεταξύ των οποίων και του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, που αναφέρουν ότι το πρόβλημα των ελαιοπαραγωγών είναι ότι οι εργάτες γης ζητάνε αυξήσεις στα μεροκάματα.

Οι συγκεκριμένοι κύριοι ξεχνάνε ότι πολλοί φτωχοί αγρότες πάνε .....

Φιλιατρά: Τροχαίο ατύχημα αυτοκινήτου με μηχανάκι.

Τροχαίο ατύχημα έγινε σήμερα στις 10:45 το πρώι στην διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου και Βορείου Hπείρου στα Φιλιατρά με εμπλεκόμενους στο ατύχημα ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι.

Σύμφωνα με .....