Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ακυρώθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ με ομιλητή τον Αδωνι Γεωργιάδη

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η πολιτική εκδήλωση που προγραμμάτιζε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για τις 18 Νοεμβρίου στο Elite με ομιλητή τον αντιπρόεδρο Αδωνι Γεωργιάδη, παρουσία μάλιστα όπως είχε ανακοινωθεί του πρ. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η εξέλιξη αυτή .....

Καταργούν το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ

Κατάργηση των επιδοτήσεων στο ρεύμα ως μέτρου αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας ζητούν από την Ελλάδα Κομισιόν και Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (ΙΕΑ) - Καμία κοινωνική ευαισθησία από τους φίλους μας τους Ευρωπαίους.

Το θέμα έγινε .....

Σε ποια χώρα «πετάει» ο…γάιδαρος;

«Αναρωτιέται» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Πετάει ή δεν πετάει ο...γάιδαρος όπως θέλει το σχετικό παροιμιακό λαϊκό δίλημμα;
Όσο και αν ακουστεί αυτό παράξενο και ίσως κριθεί από μερικούς και επιστημονικά αντιδεοντολογικό στο μέτρο που όλοι.....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει σε διπλή συνεδρίαση την Τετάρτη 08.11 και ώρα 12.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Τις προσκλήσεις που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιαννούλα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου "Τρέχουμε όλοι μαζί στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών"

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 9:00 π.μ. "Τρέχουμε όσο θέλουμε, Τρέχουμε και σπάμε το φράγμα των 42,195 χιλιομέτρων", με αφετηρία και τερματισμό στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών.

Μια ιδέα που .....

Το σχόλιο του Aleksis Tsipras για την πραδοχή Χουλιαράκη

Μετα την παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φορολόγησε συνειδητά τη μεσαία τάξη, τους συνεπείς και έντιμους φορολογούμενους αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο πρωθυπουργός Aleksis Tsipras προχώρησε στο παρακάτω σχόλιο:.....

Γ. Χουλιαράκης: «Φορολογήσαμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τη μεσαία τάξη…»

Στην κυνική ομολογία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φορολόγησε συνειδητά τη μεσαία τάξη, τους συνεπείς και έντιμους φορολογούμενους αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.
Μιλώντας στην .....

Τριφυλία: Ημερίδα για τις «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό»

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου - Κυθήρων διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας, ημερίδα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό», στην Αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Το Πρόγραμμα Ημερίδας είναι το ακόλουθο :