Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Λουκέτο μπήκε σήμερα σε δύο πρατήρια Γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων της Ενωσης Μεσσηνίας σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά.

Οι διοικητικές υπηρεσίες παραμένουν κανονικά.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Λουκέτο μπήκε σήμερα σε δύο πρατήρια Γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων της Ένωσης Μεσσηνίας σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά.

Ωστόσο μια λάθος ......

Δική του παρουσία στο διαδίκτυο απέκτησε το τμήμα basket της Εράνης Φιλιατρών


Την δική του παρουσία στο διαδίκτυο, απέκτησε πρόσφατα το τμήμα καλαθοσφαίρισης (basket) της Εράνης Φιλιατρών, προκειμένου οι ......

ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό βιβλίο του Γιώργου Πιπερόπουλου

Καθώς αφήσαμε πίσω μας την ξενοιασιά του καλοκαιριού και τα πρωτοβρόχια μας προετοιμάζουν για Φθινόπωρο και Χειμώνα το στρες και το άγχος θα γίνουν και πάλι γνώριμοι «φίλοι» σε μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του blog ότι με τον τίτλο που φαίνεται στο εξώφυλλο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2016 και συνεχίζει να κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή , το βιβλίο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Το βιβλίο «κατεβαίνει» ......

Το ωράριο λειτουργίας πρατηρίων καυσίμων της Μεσσηνίας [ Λίστα ]

Με την αριθμ. 2239/21-09-2017 απόφαση αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μεσσηνίας με θέμα «Εκ περιτροπής διανυκτέρευση για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και εκ περιτροπής ημερήσια λειτουργία κατά τις Κυριακές και ......

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα εντός της σήραγγας Αρτεμισίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την χιλιομετρική Θέση 138,100 έως και την χιλιομετρική Θέση 139,500 σήραγγα Αρτεμισίου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, οι ......

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματα στα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών ξεκινούν το Σάββατο 30/9/2017 και την Κυριακή 1/10/2017.
ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ οι ώρες των μαθημάτων θα είναι όπως την προηγούμενη χρονιά. Δηλαδή το Σάββατο οι μαθητές θα έρθουν όπως και πέρυσι το 1ο τμήμα 11:15 ως 12:00, το 2ο τμήμα 12:00 ως 12:45 και το 3ο 12:45 ως 13:30.

Την Κυριακή το ........

COSMOTE: Διαθέσιμο σε 2,2 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις το δίκτυο οπτικών ινών

Ξεπέρασαν τις 300.000 οι πελάτες που απολαμβάνουν τις υψηλές ταχύτητες COSMOTE VDSL. Το δίκτυο οπτικών ινών του Ομίλου ΟΤΕ αναπτύσσεται δυναμικά σε όλη τη χώρα, προσφέροντας ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων και κορυφαία εμπειρία internet, σε ακόμη περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο Όμιλος ΟΤΕ επενδύει €1,5 δισ. έως το 2020 σε δίκτυα νέας γενιάς και αναπτύσσει εντατικά το ......

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο Δήμος Τριφυλίας, συμμετέχει στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που διοργανώνεται 27/9 έως 1/10/2017 στο κτίριο «Φραγκίστα» στο 4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου.

Συμμετέχουμε στη δεύτερη διοργάνωση συνέργειας όλων των ......

Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Παρασκευή 29.09 και ώρα 11.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: