Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πως μπορείτε να είστε ασφαλής με το e-banking

Μέρα με την μέρα κερδίζει έδαφος η Ηλεκτρονική Τραπεζική γνωστή και ως Web Banking ή e-banking καθώς η εξυπηρέτηση που προσφέρει στον χρήστη είναι πολύ μεγάλη αφού μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνος του χωρίς......

Με συνεχώς επικαιροποιημένα κάθε φορά στοιχεία από το Υπ.Οικ. για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες θα προσυμπληρώνονται οι δηλώσεις εισοδήματος


Με συνεχώς επικαιροποιημένα στοιχεία για τα ΑΦΜ των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών που θα αποστέλλονται από το Υπουργείο Οικονομικών
κάθε φορά θα προσυμπληρώνονται οι κωδικοί 037-038 στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.

Αυτά, αναφέρονται σε διευκρινιστικό της σημείωμα (ΔΕΑΦ 1135549 ΕΞ 2017/14.9.2017) η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όπου το πήρες κείμενο της είναι το εξής:

Ο δήμαρχος Τριφυλίας έστειλε «μπασκετικό» μήνυμα από το Χαλαζώνι… προς απανταχού πολιτικούς αντιπάλους! [βίντεο]

Το… «ασάλιωτο» εύστοχο σουτ του κ. Κατσίβελα το οποίο «εκτέλεσε» από τα 3 μέτρα!

Με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια που έγιναν στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Χαλαζόνι ο δήμαρχος κ. Κατσίβελας δοκίμασε τις μπασκετικές του ικανότητες από τα 3-4 μέτρα… εκτελώντας ένα εύστοχο σουτ με απίστευτο στυλ και μπασκετική ακρίβεια (προφανώς θα ήταν αφιερωμένο σε όλους όσους… και άλλους τόσους)!

Δείτε το βίντεο:

Περιφέρεια Πελοποννήσου : Διανομή φρούτων κι ενίσχυση απόρων

Στα πλαίσια της έντονης παρεμβατικότητας της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση των πολυτέκνων και τριτέκνων, που στηρίζουν δημογραφικά και ουσιαστικά την πατρίδα μας, διεκδικούμε γι΄αυτούς, συμμετέχοντας ως επικεφαλής εταίρος σύμπραξης, φροντίζοντας να υπάρχει κάποια ενίσχυση στις πολυμελείς οικογένειες.

Διανέμονται σήμερα στις ......

Δικαίωμα και υποχρέωση η δημιουργία Γεωργικής Σχολής στα Φιλιατρά

Τα Φιλιατρά δικαιούνται τη δημιουργία και λειτουργία Γεωργικής Σχολής και η Ελληνική Πολιτεία, η κυβέρνηση με τους Οργανισμούς και φορείς της, έχει υποχρέωση να αναγνωρίσει στην πράξη και να ικανοποιήσει αυτό το δικαίωμα.
Η δημιουργία ......

Με αφορμή την πετρελαιοκηλίδα…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Παρακολουθώ τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές και όχι μόνο «κόντρες» με αφορμή τη βύθιση του πετρελαιοφόρου Αγία Ζώνη 2 και αφού έσβησαν τα φώτα της 82ης ΔΕΘ στον απόηχο «νεολογισμών» και «ορθολογισμών» που ξεχάστηκαν λίγα ......

Η Χωματερή στον παλιό δρόμο για Στόμιο - Αγρίλη

Καλά κρατεί η χωματερή που βρίσκεται στον παλίο δρόμο που οδηγούσε στο Στόμιο και Αγρίλη καθώς καθημερινά προστίθονται σκουπίδια και άλλα υλικά ακόμα και έπιπλα.

Τι και αν ο δήμος Καθαρίζει, τι και αν φεύγουν τα σκουπίδια και τα μπάζα, ο κόσμος αφήνει εκ νέου νέα ......

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 20.09.2017 στα Φιλιατρά λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Οι περιοχές και οι ώρες που θα γίνουν οι διακοπές είναι:.....

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.09.2017 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 19.09.2017 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Οι περιοχές και οι ώρες που θα γίνουν οι διακοπές είναι:.....

Δασικοί χάρτες: Ανατροπή! Δεν χρειάζεται να πληρώσετε παράβολα για αντιρρήσεις

Ανατροπή από το Συμβούλιο Επικρατείας με απόφαση για τις αντιρρήσεις – Οι Δασικοί χάρτες μένουν, τα χρήματα ωστόσο δεν χρειάζεται να πληρωθούν – Ποιοι γλιτώνουν από 150 ως και 3.000 ευρώ από την απόφαση του ΣτΕ

Οι Δασικοί χάρτες ......

Ανακοίνωση της Εράνης για τον αγνώνα της με τον Ακρίτα Κορώνης.

Ο ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει την ντροπή της και να αναφέρει δημόσια, την απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά τόσο των ανθρώπων και παικτών του Ακρίτα Κορώνης όσο και της διαιτησίας, στον αγώνα που διεξήχθει σήμερα 17/9/2017 για την πρόκριση στο Κύπελο Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Ακρίτα Κορώνης ......

Ο Αντώνης Αντωνόπουλος από την Sport Day στον Alpha 98,9

Sportday fm από τον ΑLPHA RADIO 9,89.

Η καθημερινή ραδιοεφημερίδα της Αθλητικής εφημερίδας SPORTDAY.

O έμπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Αντωνόπουλος παρουσιάζει και σχολιάζει την επικαιρότητα και τα ρεπορτάζ των ρεπόρτερ της Sportday όπως αυτά περιγράφονται στην Ράδιο-εφημερίδα της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας.

Κάθε ημέρα 6-7 μμ ο .......

Κύπελλο Μεσσηνίας: Τα αποτελέσματα της Γ' Φάσης

Εκπλήξεις επιφύλασσε η Γ Φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας αφού Κυπαρισσία και Τέλος Αγρας αποκλειστικαν ενω η Εράνη Πέρασε και στην 4 φάση θα αναμετρηθεί στα Φιλιατρά με τον Πάμισο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: