Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Εφυγε από κοντά μας ο Καθηγητής Μουσικής και μαέστρος Γιάννης Μακρής

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες σε ηλικία 81 ετών ο πρώην καθηγητής του Γυμνασίου Φιλιατρών και Μουσικός Γιάννης Μακρής.

Ο Γιάννης Μακρής καταγόταν από την Κέρκυρα αλλά αγάπησε τα Φιλιατρά και αφιερώθηκε σε αυτά κάνοντας τα δεύτερη πατρίδα του.

Είχε διατελέσει ......

Ηχηρό μήνυμα Μητσοτάκη σε «ελέω θεού» υποψήφιους βουλευτές

Λύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έδωσε σήμερα ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριακος Μητσοτάκης σε θέμα που ανέκυψε με την υποψηφιότητα που προανήγγειλε για τον γιό του Παναγιώτη ο επι 30 χρόνια Βουλευτής της ......

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια 9 ηλεκτρικών πολυθρόνων για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την προμήθεια 9 ηλεκτρικών πολυθρόνων για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ενώ την Παρασκευή θ υπογραφεί και η σύμβαση για τα 6 μηχανήματα αιμοκάθαρσης.

Η Μονάδα ........

Εντοπίστηκε ακόμη μία μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στους Γαργαλιάνους

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από (1.100) δενδρύλλια κάνναβης

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Εκτιμάται πως ......

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 05.09 και ώρα 11.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιαννούλα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εσείς ποιον τύπο χαρακτήρα έχετε;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Πόσο ρομαντικός, και απομακρυσμένος από την τρέχουσα πραγματικότητα ο στίχος του ποιητή που αναζητούσε «έναν κόσμο όμορφο και… αγγελικά πλασμένο» καθώς από το καλοκαίρι του 2010 εμείς, τα παιδιά και ......