Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Πότε θα αποκτήσουμε free to air τηλεόραση;

Ένα εκπληκτικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Ψηφιακή Τηλεόραση" του αγαπητού φίλου Εκδότη και Διευθυντή Αργύρη Νομικού.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο τεύχος 96 και συγκεκριμένα από την Ματίνα Παπαχριστούδη καιαφορά την δημιουργία δορυφορικής ψηφιακής πλατφόρμας Free to Air.

Το δημοσίευμα αναφέρει:....

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη χρέωση στις πληρωμές φόρων σε τράπεζες

Διευκρινίσεις, με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων, δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σχετικά με τις προμήθειες που θα χρεώνουν από τη Δευτέρα οι τράπεζες για την πληρωμή φόρων με μετρητά στα γκισέ.

Στο μεταξύ, ο ....

Eτήσια συνεστίαση του ΟΦΑ στον Αγρίλη

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας προσκαλούν στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση που φέτος θα γίνει σε ανοιχτό χώρο στο γήπεδο μπάσκετ στις εγκαταστάσεις του Ο.Φ.Α .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 μ.μ. με ζωντανή μουσική με το συγκρότημα Σπονδές.
Τιμή πρόσκλησης : 15 ευρώ
Περιλαμβάνονται : Φαγητό, κρασί, γλυκό και φρούτο

Ευχαριστούμε,
Το Δ.Σ.


Φωτιά στη “Βίγλα” Κυπαρισσίας


Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στα βουνά της Κυπαρισσίας, στη θέση “Βίγλα”, πάνω από τους Μύλους και δίπλα στους Μπλεμενιάνους.
Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά η .........

Προβληματισμένοι οι παραγωγοί ντομάτας στα Φιλιατρά για τις ελληνοποιήσεις

Με τις ελληνοποιήσεις, τις αθρόες εισαγωγές, το κόστος παραγωγής, την εμπορία ατυποποίητου προϊόντος κατευθείαν από το χωράφι, αλλά και το φόβο του εντόμου tuta absoluta, βρίσκονται αντιμέτωποι οι παραγωγοί υπαίθριας ντομάτας, που σιγά σιγά οδηγούνται στη μείωση των στρεμμάτων που καλλιεργούν, .....

Φιλιατρά: Παίζουμε και Τραγουδάμε για τον Γρηγόρη

Παίζουμε και τραγουδάμε για το Γρηγόρη
για άλλη μία φορά η κοινωνία της Τριφυλίας, ευαισθητοποιείται επιθυμώντας να σταθεί αλληλέγγυα ένα νέο παιδί, που μετά από μια άτυχη στιγμή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2016. ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον οδήγησε σε πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης.

Οι σύλλογοι των Φιλιατρών με τη υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας παίζουμε και τραγουδάμε το τριήμερο 22 - 23 -24 Ιουλίου 2017 για ......

Εξαφανίστε τις μύγες από γύρω σας τώρα!

Το καλοκαίρι, μαζί με όλα τα εκνευριστικά πράγματα που εμφανίζονται, έρχονται και οι μύγες στη ζωή σας, για να την κάνουν ακόμα πιο ανυπόφορη.

Ειδικά όταν .....

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ένα εκκρεμές που κινείται μεταξύ φαιδρότητας και δραματικών επιπτώσεων επί της ιδιωτικής περιουσίας, της αγροτικής παραγωγής, της ασφάλειας συναλλαγών, του κράτους δικαίου εν γένει, του τουρισμού, των κανόνων δόμησης και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί η διαδικασία που η Κυβέρνηση επέλεξε για την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Από την έναρξη της ανάρτησης στη Μεσσηνία, στα τέλη Ιανουαρίου 2017 και εν μέσω διαδοχικών ......

«Ρημάζει ο τόπος κι ο κ. Κατσίβελας κάνει ότι δεν το βλέπει από το βέρτιγκο της εξουσίας»

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Σωτήρη Γιαννόπουλου, τοπικού συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ”, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, έθεσε στο Σώμα και το Δήμαρχο θέμα για τη δήλωσή μου με τίτλο “Η Κυπαρισσία έχει εγκαταλειφθεί. Να αλλάξει ρότα η Δημοτική Αρχή Κατσίβελα αλλιώς τα βράχια είναι κοντά”, λέγοντας ότι “θα ’ναι κι ένα πολύ καλό.....

Αμάζευτα σκουπίδια και κλαριά στον Αγρίλη Φιλιατρών. Σκουπιδότοπος και το δρομάκι του Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνες με πολλά σκουπίδια, καi κλαριά ακόμα και απέναντι από την Παναγία την Αγριλιώτισσα μας απέστειλε αναγνώστης μας ο οποίος διαμαρτύρεται για την επικρατούσα κατάσταση.

Στο ηλεκτρονικό του μήνυμα, μας αναφέρει .....

Φιλιατρινό φράγμα: Ωρίμασαν οι τεχνικές μελέτες, αναμένουμε πρόσκληση του ΕΣΠΑ [ Video ]

Το φιλιατρινό φράγμα επισκέφθηκε χθες το πρώι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κασίμης Χαράλαμπος καθώς και η Τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η χρηαμτοδότηση των αρδευτικών .....