Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Εράνη Φιλιατρών: Ανανέωσε ο Πέππας

Ο Α.Π.Σ. ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή της Γιώργο Πέππα.

Θα θέλαμε να ....

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Αξιοποιούνται τα χρήματα του Κληροδοτήματος Αριδά.

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έφτασε σήμερα στο Filiara News και αφορά την Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας.

Η Είδηση αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια του ......

ΕΠΟ: Κανόνες παιχνιδιών 2017 - 2018

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκαν οι επικαιροποιημένοι Κανόνες Παιχνιδιού, που αφορούν στην αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Το μεταφρασμένο ........

Οι δικαιούχοι της πρώτης πρόσκλησης Νέων Γεωργών περιόδου 2016 - 2017

Από την Διεύθυση Αγροτικής Ανάπτυξης και κτηνιατρικής Τριφυλίας, ανακοινώθηκαν τα ονόματα της πρώτης πρόσκλησης Νέων Γεωργών της Τριφυλίας για τη περίοδο 2016 - 2017

Ο πλήρης ......

Καταιγιστικές εξελίξεις: Η Nova ζήτησε από τη Super League να λήξει η συνεργασία τους!

Η NOVA εδώ και πολύ καιρό έχει συζητήσει με τη Superleague και έχει ζητήσει να προωθηθούν αλλαγές στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα η μείωση των ομάδων. Καμία από τις προτάσεις της δεν έχει «τρέξει» και προχώρησε στην πρόταση συναινετικού «διαζυγίου».
Οι διοικούντες την Nova έκαναν πρόταση στους ομολόγους τους της Super League, να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους, δεδομένου πως με τις νυν .....

Η απογοητευτική κατάσταση στον συνεταιρισμό της Super League οδηγεί τη Nova να προτείνει ακόμα και «συναινετικό διαζύγιο»!

Η Nova απορρίπτει την αντιπρόταση της Super League και επιμένει στην αρχική της πρόταση περί προσαρμογής του τιμήματος στα 30 εκ. ευρώ.

Η πρόταση αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 15 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος της .....

Επιδότηση τέλος για όσους έχουν χαρακτηρισμένα δασικά!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος, για την υποβολή αντιρρήσεων επί του δασικού χάρτη ο οποίος όσον αφορά στη Μεσσηνία, αναρτήθηκε, στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης Α.Ε. στις 21 Ιανουαρίου.

Η προθεσμία, ......

11-07-17 Πάνω από 76.000 οι ηλεκτρονικές δηλώσεις προτίμησης για τα ΕΠΑΛ


Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να αναβαθμιστεί η επαγγελματική εκπαίδευση στη χώρα μας και να καταστεί αξιόπιστη επιλογή για τους μαθητές και τις μαθήτριες. Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις προτίμησης για τα ΕΠΑΛ ξεπέρασαν τις 76.000.

Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και .....