Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Υπογράφηκαν συμβάσεις υλοποίήσης και δημοπράτησης έργων από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Βελτίωση – συντήρηση 9ης Εθνικής Οδού (Τμήμα Γαργαλιάνοι – Χώρα – Γιάλοβα – Πύλος – Μεθώνη) Π.Ε. Μεσσηνίας» υπέγραψε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Παράλληλα ο .....

Εντυπωσίασε με δύο πρωτιές ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών στον 22ο Γύρο Κυπαρισσίας!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 22οs Γύρος Κυπαρισσίας, που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιουνίου 2017, με τις συμμετοχές να ....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 14.06 και ώρα 13.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιαννούλα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πανηγύρι στους Αρμενιούς Κυπαρισσίας με Live μουσική

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός των Αγίων ΠΑΝΤΩΝ Αρμενιών.
Την παραμονή της Εορτής θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Κ. Κ. Χρυσοστόμου.
Ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία λειτουργία και λειτάνευση της Ιερής Εικόνας στις οδούς του χωριού μας.
Το Σαββατόβραδο στην Πλατεία του χωριού θα γίνει πανηγύρι με τη λαϊκή και παραδοσιακή ορχήστρα του « Γιώργου Καραβοκύρη » και τα μαγαζιά της Πλατείας θα προσφέρουν γουρουνοπούλα και ψητά της ώρας με κρασάκι και παγωμένη μπύρα και αμείωτο κέφι μέχρι πρωίας.

* Βοήθειά μας οι Άγιοι Πάντες και Καλή Διασκέδαση ! ! !


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

7 μέρες πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των Αιτήσεων Ενεργοποίησης. Και ύστερα από μια μακρά περιόδο προχειρότητας στην οργάνωση της διαδικασίας. Μιας και δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει πλήρως ζητήματα που σχετίζονται με την επιβολή ΕΦΚΑ και την περικοπή ή μή της σύνταξης και σε ποιούς, με συνέπεια την .....

23χρονος από τους Γαργαλιάνους χρειάζεται την βοήθεια μας.

Συμπολίτης μας, ηλικίας 23 ετών, χρειάζεται τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας, για να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας (νευροϊνωμάτωση ΙΙ).

Το όνομά του έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, αλλά για μας είναι αρκετό ότι είναι συνάνθρωπός μας.
Χρήζει άμεσης .....