Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Τελευταίες πινελιές για την 4η Λευκή Νυχτα Κυπαρισσίας. [ VIDEO ]

Γενική πρόσκληση στην 4η Λευκή νύχτα Κυπαρισσιας απηύθυνε σήμερα ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης΄σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας.
Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν ο ....

Οι εκκλησίες της άνω πόλης Κυπαρισσίας μέσα από τους αιώνες

Ο σύλλογος μας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του, να αναδεικνύει τα αξιοθέατα της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας και να τονίζει την ιστορική της σημασία, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ, στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και ώρα .....

Με πέντε δρομείς ο Α.Ο. Φιλιατρών στον 8ο Επιδαύριο Δρόμο & με τρεις στον 11ο Παλαιολόγειο Δρόμο στο Μυστρά

Την Κυριακή 28 Μαΐου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο Επιδαύριος Δρόμος 2017, παρά τον βροχερό καιρό και τις άστατες καιρικές συνθήκες. Για την ακρίβεια, ο αγώνας σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, με δρομείς, περιπατητές και μαθητές να .....

Τσίπρας: Οριστική λύση στο θέμα των συμβασιούχων -Τι είπε για Καλλικράτη (βίντεο)

Οριστική λύση στο θέμα των συμβασιούχων, βάσει της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, στα πλαίσια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο ΥΠΕΣ.

Βασικά θέματα οι αλλαγές στον Καλλικράτη, το πολυνομοσχέδιο ....

Δήμος Τριφυλίας: Προσλήψεις σε πυρασφάλεια και Ναυαγοσώστες

Ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Τριφυλίας πρόσληψη τριών (3) Ναυαγοσωστών και τριών (3) εργατών Πυρσαφάλειας με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών για το χρονικό διάστημα από 1.6.2017 έως 31.08.2017.

Οι προσλήψεις ναυαγοσωστών αφορούν τις παραλίες ΑΊ Λαγούδη Κυπαρισσίας και Λαγκουβάρδου.

Αναλυτικά τα ονόματα:

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.06.2017 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Οι περιοχές και οι ώρες που θα γίνουν οι διακοπές είναι:.....

Σάββατο 3 Ιουνίου η 4η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας [ VIDEO ]


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
FILIATRA NEWS.

Μια νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της πόλης μας σε συνδυασμό με τον τριήμερο εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, επίσημη εορτή της πόλης μας και την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος».

Θέλοντας να αναδείξει την τοπική αγορά, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις, την ομορφιά της πόλης, να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες και να επιβραβεύσει το .......

Δισεκατομμυριούχοι και φιλανθρωπία!..

Μεταφέρει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Έχει τον τίτλο «The Giving Pledge – Υπόσχεση Προσφοράς» και είναι μία οργάνωση, ένα ‘κλαμπ’ δισεκατομμυριούχων που ξεκίνησε το 2010 και αριθμεί 168 άτομα ή οικογένειες οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με δημόσια .....

Στην "Βιώσιμη Πόλη" ανήκει απο χθές ο Δημος Τριφυλίας

Υπεγράφη χθες στα γραφεία της ΚΕΔΕ το καταστατικό της ίδρυσης του Δικτύου Πόλεων "βιώσιμη Πόλη" όπου συμμετέχουν 31 Δήμοι από Ελλάδα και Κύπρο, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το ίδρυμα Περιβάλλοντος Κύπρου και το Μανιατάκιο ίδρυμα και έχει ως σκοπό την κυκλική οικονομία και την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη.

Μιλώντας στο .....