Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Κοινή συναινέσει Διαζύγιο Ζάγκου - Εράνης

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Φιλιατρών “Η ΕΡΑΝΗ” σας ανακοινώνει την Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ζάγκο Μιχάλη.

Στον κ Ζάγκο .....

“Θάλασσα” πετρέλαιο στη Δυτική Ελλάδα και σύντομα υπογραφή σύμβασης για τον Κυπαρισσιακό!

Την εκτίμηση, η οποία πλέον σταδιακά, τεκμηριώνεται και επιστημονικά, ότι η Δυτική Ελλάδα, είναι γεμάτη πετρέλαιο, κάνει μιλώντας στην αθηναϊκή εφημερίδα «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου», ο γενικός διευθυντής έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων των ΕΛ.ΠΕ., Γρηγόρης Γρηγορίου.

Εκτός από το .....

Γυρίσματα στο Δημαρχείο Φιλιατρών για το Ντοκιμαντέρ του Μπρουμίδη.

Τελευταία μέρα των γυρισμάτων σήμερα για το ντοκιμαντέρ που γυρίζει κινηματογραφικό συνεργείο για τον Φιλιατρινής Καταγωγής Μιχαήλ Αγγελο που .....

Κινητά: Αυξάνουν …όλοι μαζί, τις τιμές της τηλεφωνίας!

Νέες αυξήσεις στην κινητή τηλεφωνία από τις τρεις εταιρείες του κλάδου!
Το τελευταίο δίμηνο και οι τρεις του χώρου ,Cosmote, Vodafone Wind), με επίσημες ανακοινώσεις τους προχώρησαν σε αυξήσεις τιμών σε υπηρεσίες σταθερής και κινητής.....

Νταβατζιλίκι 20 ευρώ από κάθε δήλωση ΟΣΔΕ θέλει η Gaia Επιχειρείν, σύμφωνα με τη σύμβαση που έφερε στο φως η Ένωση Αγρινίου

Με σκληρή γλώσσα σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα e-ea.gr η Ένωση Αγρινίου καταγγέλει την Gaia Επιχειρείν και υποστηρίζει ότι θέλει "να μετατρέψει τα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. σε εισπρακτικά κέντρα", ενώ .....

Παράταση μέχρι 29 Μαρτίου για την υπογραφή συμβάσεων μεταξύ Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων και Gaia Επιχειρείν

Ανακοινώθηκε και επισήμως, η μέρα λήξης της αρχικής προθεσμάις, η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υπογραφής των συμβάσεων μεταξύ ΟΠΕΚΕΠΕ και ΚΥΔ (Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων) και μεταξύ ΚΥΔ και Φορέα Συντονισμού .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινίσεις για το ΟΣΔΕ 2017

Διευκρινιστική ανακοίνωση για το ΟΣΔΕ 2017 εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, διευκρινίσεις που αφορούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που λάβαμε αναφέρει:

Η “ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ PROWEIN 2017

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε δυναμικά το παρόν στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών «ProWein», που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2017 στον εκθεσιακό Messe Dϋsseldorf στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία.

Η έκθεση, που .....

ΔΩΡΕΑΝ νέο ηλεκτρονικό βιβλίο του Γιώργου Πιπερόπουλου «Managing Primary and Secondary Schools – A Primer»

Με αυτόν τον τίτλο στα Αγγλικά -- σε ελεύθερη μετάφραση:
«Εισαγωγή στη Διοίκηση Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» έθεσε πριν λίγες μέρες σε παγκόσμια κυκλοφορία ο Άγγλο – Γερμανό - Δανέζικος Διεθνή Εκδοτικός Οίκος Bookboon.com το ψηφιακό βιβλίο που συνέγραψαν ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος και η θυγατέρα του Δόκτωρ Νατάσσα Πιπεροπούλου.

Οι αναγνώστες του .....

Ανοιχτή σύσκεψη στο Κιάτο από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ)

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των αγροτών η Ο.Α.Σ.Π.ΠΕΛ. ανακοινώνει οτι στις 28-3-2017 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή σύσκεψη στο Κιάτο.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει κύκλος περιοδειών σε όλη την περιφέρεια Πελλοπονήσου.

Καλούμε όλους .....

Επίσκεψη στο Μουσέιο της Ακρόπολης με την Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας.

Γνωρίζουμε την πατρίδα μας.

Στα πλαίσια των δράσεων Πολιτισμού της Ομοσπονδία μας προγραμματίζουμε επίσκεψη - ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, την Κυριακή 2-4-2017 .

Σημείο συνάντησης στις 10.00 π.μ. στην .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται η ενημερωτικές εκδηλώσεις για την ενιαία ενίσχυση

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ενόψει της έναρξης περιόδου υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, προγραμματίζει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με θέμα: «ΟΣΔΕ 2017-Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017».

Γνωρίζοντας την ....

Α ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολοκληρώθηκαν χθές το απόγευμα οι αγώνες της 24ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α Τοπικής.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 24ης Αγωνιστικής είναι: