Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Μονοήμερη εκδρομή στις Σπέτσες με τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού

Εκδρομή στις Σπέτσες με τον κοσμοπολίτικο αέρα διοργανώνει ο Όμιλος Δράσεων & Πολιτισμού!

Οι Σπέτσες είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αργοσαρωνικού!

Η κοσμοπολίτικη αύρα της, η Αρμάτα, η μεγάλη ναυτική ιστορία του νησιού, όλα μαζί συνθέτουν το ψηφιδωτό της επίσκεψης στις Σπέτσες που τα έχει όλα!

Οι κρατήσεις άρχισαν !

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος για το κλείσιμο του 9ου Σ.Π. Καλαμάτας.

Είναι, πλέον, βέβαιο ότι το Στρατόπεδο της Καλαμάτας, σε λίγους μήνες θα κλείσει.

Η συμβολή του στην οικονομική στήριξη της Πόλης μας είναι αδιαμφισβήτητη, αφού από τους Αξιωματικούς, αλλά και από τους 500 με 600 Νεοσύλλεκτους κάθε σειράς και τους .....

Εφεξής, κυριολεκτικά, «ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ!...»

Διαπιστώνει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Θυμήθηκα σήμερα, μου το υπαγορεύουν τα δραματικά πλέον οικονομικό-πολιτικό-κοινωνικά γεγονότα που εκτυλίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, την ιστορική και πολύ συχνά παρεξηγημένη εκείνη ρήση-επιβεβαίωση του αείμνηστου ......

Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων: Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επιβίωση τη υπαίθρου

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στις 8 Μάρτη συμμετείχε στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που έγινε στην Αθήνα και καταγγέλλει την άρνηση του Υπουργού, για διάλογο με τους αγρότες .

Οι αγρότες διεκδίκησαν και διεκδικούν κίνητρα για την αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής, και ......

Δήλωση Αποστασιοποίησης του Μπάμπη Γριβοκωστόπουλου: "Δεν υπάρχει μία ουσιαστική αντιπολιτευτική πρόταση" στον Δήμο Τριφυλίας.

Μια νέα δήλωση αποστασιοποίησης -αυτή την φορά- από την πολιτική που ασκεί η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Τριφυλίας έφτασε χθες βράδυ στο Filiatra News από τον επιλαχόντα Δημοτικό Σύμβουλο από της παράταξης του Στάθη Ανδρινόπουλου Χαράλαμπο Γριβοκωστόπουλο.

Στην επιστολή του ο Μπάμπης Γριβοκωστόπουλος δηλώνει την δυσαρέσκεια του καθώς όπως λέει δεν ......

COSMOTE WiFi Calling: Σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία με συνδυασμό 4G και WiFi

Σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία απολαμβάνουν πρώτοι οι συνδρομητές COSMOTE κινητής με τη νέα, καινοτόμο υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling.

Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, οι πελάτες COSMOTE 4Gθα μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις και SMS μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο ακόμα και όταν το σήμα τους είναι ασθενές, αρκεί να βρίσκονται .......

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Πέμπτη 09-03-2017και ώρα 11.30 π.μ.,υπό τη προεδρεάι του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, η οικονομική επιτροπή του Δήμου τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογρπάφει ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, περιλαμβανονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: