Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Μαθήματα για επίδοξους πολιτικούς και άλλους… «ηγέτες»

Συμβουλεύει» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Καθώς τώρα τελευταία εντείνεται και πάλι η «φιλολογία» για πολιτικές εξελίξεις ίσως και εκλογές, θεώρησα σκόπιμο να κάνω την σημερινή προσφορά σε υποψήφιους βουλευτές και βουλευτίνες και σε νέα στελέχη που φιλοδοξούν να κάτσουν στις…καρέκλες που, ίσως…αδειάσουν στην Βουλή και ίσως συνεχίζουν να υπάρχουν στον κόσμο των επιχειρήσεων που… χαροπαλεύουν στην Ελλάδα «της τρόικας και των θεσμών»…
Στους φίλους αναγνώστες και φίλες αναγνώστριες που ΔΕΝ διαθέτουν χιούμορ λέω προκαταβολικά…sorry και ζητώ συγνώμη για κάποιες λέξεις που κοσμούν το κείμενό μου!..
Το παρακάτω κείμενο «συμβουλών» σε μορφή ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ διατίθεται…ΔΩΡΕΑΝ!.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017. ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΚΟΜΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (έως Παρασκευή 13 Ιανουαρίου) στην πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας και για την κατάθεση Πινακίδων στην εφορία έδωσε με επίσημη ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: .....

Νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Ελλάδα! Τον βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα του

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα μέσα στο διαμέρισμα του, στην Ηρώδου Αττικού, ο Αντρέι Μαλανίν. Πρόκειται για τον επικεφαλής του προξενικού τμήματος της πρεσβείας της Ρωσίας, στην Ελλάδα.

Ο 55χρονος πρόξενος ......

Φιλιατρά - Εράνης Basket: Αμεση αντιδραση της Δ.Ε. σε αίτημα της Εράνης

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών και του Προέδρου Χαράλαμπου Καναλουπίτη στο αίτημα του τμήματος basket της Εράνης για να κλείσουν κάτι λακκούβες στο πίσω μέρος του Γυμνασίου Φιλιατρών.

Μιλώντας στο Filiatra News ο .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία μέχρι και 18 Ιανουαρίου οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση

Από την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης έντασης στον ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) για τις πληρωμές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ εως 18/1

Σύμφωνα με τα .......

Υπ. Οικονομικών: Ευθύνη του ΟΠΕΚΕΠΕ η ενημέρωση των τραπεζών για το ακατάσχετο επιδοτήσεων

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ έριξε την ευθύνη για την ενημέρωση των τραπεζικών ιδρυμάτων σε ότι αφορά το τυχόν ακατάσχετο ή μη των επιδοτήσεων που λαμβάνουν οι αγρότες.

Αυτό σημειώνει σε ......

Σε 12 δόσεις οι οφειλόμενες εισφορές ΟΓΑ του 2016

Σε 12 δόσεις θα μπορούν να καταβάλουν οι αγρότες τις οφειλόμενες εισφορές του 2016, όπως προανήγγειλε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Σκάι ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Η ρύθμιση η ......

Στο εδώλιο ο Γιώργος Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»!

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αναμένεται να .......

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές, χιόνια και ψύχος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο τα φαινόμενα που επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της χωράς θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης (10/01/2017) ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται από την Τέταρτη (11/01/2017) και από τα δυτικά.

Πιο αναλυτικά:

Με καινούργια συμπτώματα ο ιός της γρίπης

Απειλή για ηλικιωμένους είναι ο ιός της γρίπης που προσβάλλει τις τελευταίες μέρες με ένταση τη χώρα μας.

Ο υπότυπος του .......

MEGA-ΛΗ επιστροφή: Ποιος επιχειρηματίας έρχεται να σώσει το Mega



Τεράστια κινητικότητα υπάρχει το τελευταίο διάστημα στον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το ποιος τελικά έχει το πάνω χέρι στο Mega.

Από την μία, η οικογένεια Μπόμπολα, η οποία μάλιστα, ήθελε ......