Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Φιλιατρά: Σε μια πολυ όμορφη εκδηλωση φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σχολείων και Συλλόγων [ Video + Φωτογραφίες ]

Υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, σχολεία και σύλλογοι στόλισαν για 4η συνεχόμενη χρονιά προτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία του Δημαρχείου στα Φιλιατρά με που θα παραμείνουν στην θέση τους καθ όλη την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η ιδέα γεννήθηκε πριν 4 χρόνια από την τότε Δημοτική Σύμβουλο και πρόεδρο του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών Βιβή Παντελάκη και πολυ γρήγορα η ιδέα αυτή καθιερώθηκε και έγινε θεσμός ενω και άλλες δημοτικές ενότητες ακολούθησαν την ίδια ακριβώς ιδέα.

Μαθητές και γονείς από ......

νωρίς το μεσημέρι μαζεύτηκαν στη πλατεία του Δημαρχείου με χαρά να ετοιμάσουν ο καθένας τους το δικό του δέντρο.
Την φωταγώγηση τπους την έκανε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πουλος ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για το αποτέλεσμα που πέτυχαν και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα και με το καλό να μας ερθει ο νέο χρόνος.

Ξεχωριστή νότα το τρίτο Δημοτικό Σχολείο που υπο τις οδηγίες του Διευθυντή του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου, εψαά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Αμέσως μετά τα παιδιά έκανα μια βόλτα στην πλατεία και για πρώτη φορά μπήκαν σε μαγαζιά να τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και Video από την εκδήλωση.

















1 σχόλιο:

  1. Μπράβο!! πολλά Μπραβο στους συντελεστές αυτής της ευχάριστη Χριστουγεννιάτικης όψης της πόλης των Φιλιατρών. Χρόνια Πολλά σε όλους και σε όλες με υγεία και κάθε ευτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.