Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Φιλιατρά: Στους δρόμους βγήκαν λύματα αποχέτευσης από τις βανες ομβρύων.

Η λίγο δυνατή μπόρα με συνοδεία ψιλής χαλαζόπτωσης που έπεσε το μεσημέρι έφερε στο φως για Πολλοστή φορά το υπαρκτό πρόβλημα των παράνομων συνδέσεων αποχετεύσεων στο δίκτυο ομβρίων.

Σήμερα το μεσημέρι ....

στην οδό Δεκατεσσάρων από την νεροποντή που υπήρξε, πλημμυρικό φαινόμενο με τα νερά και τα λύματα να βγαίνουν στον δρόμο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Φιλιατρά News η Τοπική Σύμβουλος της ΔΕ Φιλιατρών κ Ρούλα Μαρκούλια, μας κατήγγειλε ότι επικοινώνησε με τον Δήμο για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε καταγγέλλει πλήρη αδιαφορία από τον πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Φιλιατρών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κ Μαρκούλια μετα από τηλεφώνημα που έκανε η ίδια στον Πρόεδρο της ΔΕ Φιλιατρών κ Καναλουπίτη Χαράλαμπο να στείλει μια υδροφόρα να ξεπλύνει τα λύματα τον χώρο γύρω από τη Τεχνική υπηρεσία που ήταν γεμάτος από απόβλητα που είχαν βγει από τις βάνες του αγωγού ομβρίων, η απάντηση που πήρε από τον κ Καναλουπίτη ηταν "Εχω δουλειά στο Χαλαζόνι. Κανε ότι καταλαβαίνεις.

Σε Ερώτηση της αν πρέπει αν καλέσει τα τοπικά μέσα για να δημοσιοποιήσει το γεγονός η απάντηση που έλαβε ήταν "δεν με ενδιαφέρει κανε ότι καταλαβαίνεις."
Αν ο κ Πρόεδρος κουράστηκε και δεν μπορεί καλά θα κάνει να παραιτηθεί και να αναλάβουν απο τον συνδυασμό του άλλα άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά ανέφερε η κ Μαρκούλια.
Το να βγαίνουμε στους δρόμους και να τραβάμε φωτογραφίες στα έργα για να παίρνουμε τα Like και να κοιτάμε ο κόσμος να μας ξαναψηφίσει δεν φτάνει αυτό.

Το έχω επισημάνει στα συμβούλια τρεις φορές ή τέσσερις με τον αγωγό απέναντι στην Τεχνική υπηρεσία ότι υπάρχει πρόβλημα και βουλώνει και βγαίνουν τα λύματα έξω και η απάντηση του είναι πως η Τεχνική υπηρεσία είναι ενήμερη.
Η τεχνική Υπηρεσία από την πλευρά της αρνείται ότι έχουν ενημέρωση.

Παίρνουμε τον υπεύθυνο τον κ Γκούτη στην ΔΕΥΑΤ που είναι υπεύθυνος για να στείλει υδροφόρα και δεν απαντά στο τηλέφωνο.
Ο Αντιδήμαρχος κ Πούλος δεν απαντά, παίρνουμε τον κ Καναλουπίτη δεν απαντά.
Ο Αντιδήμαρχος κ Κατσούλας που ήταν παρόν στο συμβάν που έγινε έχει τραβήξει φωτογραφίες.
Παρακαλώ πολύ να γίνει κάτι.
Μετά από νεροποντή να στέλνουν την υδροφόρα να πλένει. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πλένουμε εμείς και να πληρώνουμε νερά και να τρώμε τα λύματα και τις μυρωδιές καταλήγει η κ Μαρκούλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.