Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ξεσηκωμός στους Γαργαλιάνους: Συμμορίες λυμαίνονται τις σοδειές των ελαιοπαραγωγών

Σχεδόν καθημερινό το φαινόμενο των κλοπών

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα λιοστάσι στην περιοχή της Τραγάνας και άρπαξαν ανενόχλητοι δέκα τσουβάλια με ελιές.

Εξακολουθούν ......

να δρουν ανενόχλητες στην περιοχή των Γαργαλιάνων οι συμμορίες που αρπάζουν τις σοδειές των ελαιοπαραγωγών, παρά τις εκτεταμένες έρευνες που κάνει η τοπική Αστυνομία μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα, θύματά τους έπεσαν άλλοι τρεις παραγωγοί.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα λιοστάσι στην περιοχή της Τραγάνας και άρπαξαν ανενόχλητοι δέκα τσουβάλια με ελιές, που ο άτυχος αγρότης είχε μαζέψει την προηγούμενη ημέρα και τα είχε αφήσει εκεί με σκοπό να τα πάει το πρωί σε ελαιοτριβείο. Οι αστυνομικοί που ειδοποίησε το θύμα εκτιμούν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι που έχουν ρημάξει και άλλα λιοστάσια στην περιοχή.

Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα είχαν κλέψει άλλα 21 σακιά με ελιές από ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή «Διακούπια» και την προηγουμένη ημέρα ακόμη 21 σακιά με ελαιόκαρπο από ένα λιοστάσι στην περιοχή «Κοκκινοχώραφα» των Γαργαλιάνων. Και αυτές οι δυο περιπτώσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.