Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Φιλιατρά: Τροχαίο ατύχημα αυτοκινήτου με μηχανάκι.

Τροχαίο ατύχημα έγινε σήμερα στις 10:45 το πρώι στην διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου και Βορείου Hπείρου στα Φιλιατρά με εμπλεκόμενους στο ατύχημα ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι.

Σύμφωνα με .....

πληροφορίες του Filiatra News το λευκό αυτοκίνητο μάρκας HUNDAI Landra κινούμενο επι της οδού Βορείου Ηπείρου με κατεύθυνση από τον Αγιο Αθανάσιο προς την Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρικό δρόμο προς Δεξαμενή) παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανάκι που οδηγούσε 40χρονος με κατεύθυνση από την πλατεία προς την Δεξαμενή ο οποίος και τραυματίστηκε.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον 40χρονο στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας ενώ όπως καταγγέλλεται από περιοίκους η αστυνομία αν και ειδοποιήθηκε άμεσα καθυστέρησε πάνω από μισή ώρα να σπεύσει στο σημείο.
Ο αδελφός του 40χρονου κάνει λόγο για καθυστέρηση στην άφιξη της Αστυνομίας της τάξης των 45 λεπτών!!!

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Τριφυλίας.

ΕΝΗΜΡΩΣΗ 12:58
Μετά την ενδελεχή του εξέταση από τους γιατρούς της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας, διαπιστώθηκε στον 40χρονο κάταγμα κλείδας και αφού του παρασχέθηκε η Ιατρική φροντίδα πήρε εξιτήριο μαζί με οδηγίες από το Ιατρικό προσωπικό.
Ευχόμαστε το συμπολίτη μας περαστικά.


2 σχόλια:

  1. Το 3ο μεσα σε 5 ημερες με τραυματισμο , ευτυχως αυτην την φορα λιγοτερο σοβαρο απο τον τελευταιο .Την "γλιτωσαμε" μονο με μια σπασμενη ωμοπλατη . 46 λεπτα εκανε η αστυνομια να ερθει στο σημειο του δυστυχηματος ( ηταν στο Κοπανακι ) . 80+ ετων ο οδηγος με "φρεσκοαναννεωμενο διπλωμα απο καποιο γραφειο εκμαθησης οδηγων που με το αζημιωτο βεβαια και χωρις να προσελθει ο οδηγος στους γιατρους εκανε την δουλεια του ( Σωπα καλε ...γινονται αυτα στην Ελλαδα;) Ας ελπισουμε να σταματησει εδω το κακο .Περαστικα σε ολους και ιδιαιτερα στον φιλο μου τον Παναγιωτη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 45 λεπτά, ε δεν είναι και ώρα, ας είναι καλά ο πρωην διοικητής του ΚΑΦΚΑ που έφερε την μονάδα του ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά, και προσφέρει σε σύντομο χρόνο την βοήθεια που χρειάζονται οι τραυματίες, γιατί δεν επιτρέπεται απο πολίτη να ανασηκώσει, βοηθήσει τραυματισμένο καθώς υπάρχει κίνδυνος πρόσθετης επιβάρυνσης. Με την αστυνόμευση τα πράγματα είναι δύσκολα, να δούμε μεχρι που θα φτάσει αυτή η υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.