Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Γιατί με το Νίκο Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία!

Νίκος Ανδρουλάκης: «Πάρτε την υποψηφιότητά μου στα χέρια σας»

Μετά από πολλά χρόνια εσωστρέφειας ήρθε η ώρα ο προοδευτικός πολιτικός χώρος να γυρίσει σελίδα.
Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς αποτελεί για την ......

Ελλάδα ανάγκη των καιρών, σε μια εποχή που η κοινωνία αγωνίζεται για την επιβίωση μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, ανεργίας, ύφεσης και μετανάστευσης της νέας γενιάς.

Στις 12 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την Μεγάλη Ενιαία Δημοκρατική Παράταξη, για το νέο Ενιαίο Προοδευτικό Φορέα της Κεντροαριστεράς, που μπορεί να δώσει απαντήσεις στο αίτημα για μια άλλη πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Μια πορεία απαλλαγμένη από τον εθνολαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της κυβέρνησης από τη μια και της συντηρητικής παράταξης από την άλλη που μένει αγκυλωμένη σε νοοτροπίες και πολιτικές του χθες που οδήγησαν στην κρίση και πλήγωσαν βαρύτατα τους Έλληνες!

Αυτή η προσπάθεια αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει να γίνει με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Χωρίς διακρίσεις , αποκλεισμούς και προκαταλήψεις να χτίσουμε ένα νέο σύγχρονο και θεσμικό κόμμα στην κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος και αξιοποιώντας ό,τι θετικό από το σημαντικό και πλούσιο ιστορικό απόθεμα της δημοκρατικής παράταξης.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Για τη δημοκρατική παράταξη αποτελεί αναγκαιότητα η εκλογή νέου ηγέτη που θα ενώσει όλες τι δυνάμεις, θα αναδείξει τις ιδέες και τις αξίες της και θα δώσει δυναμική και ελπίδα για μια νέα μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στην Ελλάδα.
Αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με την ορμή της νέας γενιάς και το αίτημα της ανανέωσης στην πολιτική ζωή μπορεί να εκφράσει σήμερα ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.

Ένας νέος άνθρωπος με ήθος, αγωνιστική συνέπεια και συνέχεια στην παράταξη, με γνωστές και κρυστάλλινες θέσεις και ευρωπαϊκή κουλτούρα, όχι όπως την αντιλαμβάνονται οι γνωστοί συντηρητικοί κύκλοι αλλά η σύγχρονη Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία. Θέσεις σύγχρονες για την οικονομία, την κοινωνία και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη του αύριο.

Θέσεις όπως:
• Σύγχρονο επιτελικό και ψηφιακό κράτος, με διαφάνεια, αξιολόγηση και αξιοκρατία παντού στο Δημόσιο.

• Εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών για τη μείωση της φορολογίας των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων .

• Δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας σε όλους με καθαρές λύσεις για τα κόκκινα δάνεια και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς , που αποτελούν τη σύγχρονη μάστιγα για της ελληνικής κοινωνίας.

• Ανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, με κίνητρα για τους αγρότες, κυρίως τους νέους, και στήριξη του υγιούς συνεταιριστικού κινήματος, για την προστασία και διασφάλιση της παραγωγής.

• Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα μέσα από στρατηγικές επενδύσεις, αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων και ενίσχυση του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για την ανάπτυξη των υποδομών, την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιοτική ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας.

• Αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού και δημιουργία συνθηκών επιστροφής των χιλιάδων νέων Ελλήνων που μετανάστευσαν για ανεύρεση εργασίας.

• Νέος Ενιαίος Φορέας με ενιαία κοινοβουλευτική ομάδα και με παράλληλη ενοποίηση του πολιτικού αφηγήματος της παράταξης.

• Θεσμικό κόμμα – καθαρές λύσεις από τον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης μέσα από ένα Ιδρυτικό Συνέδριο, χωρίς ποσοστώσεις και μηχανισμούς.

• Πάταξη της δημαγωγίας και του πελατειακού κράτους που πλήγωσαν τη χώρα και την παράταξη.

• Ξεκάθαρη θέση απέναντι στον εθνολαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και απόδοση ευθύνης για την πολιτική της ΝΔ επί Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στο δημοσιονομικό γκρεμό.

• Ανανέωση της πολιτικής ζωής με νέους θεσμούς και πρόσωπα για ένα νέο σύγχρονο κόμμα που θα μπορεί να αναμετρηθεί με τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Γι’ αυτούς τους λόγους, που ενδεικτικά αναφέραμε, και πολλούς άλλους, καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη της Μεσσηνίας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, να δώσει το παρών στην εκλογική διαδικασία για το Νέο Φορέα της Κεντροαριστεράς, επιλέγοντας τον ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.
'
Ένα νέο άνθρωπο που έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Μεσσηνία, στις δυνατότητες ανάπτυξης της οποίας πιστεύει και την προβάλλει ως πρότυπο για μια νέου τύπου ανάπτυξη.

Ένα σύγχρονο ευρωπαίο Έλληνα πολιτικό που θέλει και μπορεί να ξαναβάλει την δημοκρατική παράταξη στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής και στη θέση που αξίζει σε μια νέα Ελλάδα, ισότιμη στην Ευρώπη, εθνικά υπερήφανη και με πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια και τη ΝΑ Μεσόγειο.

Καλαμάτα 10 Νοεμβρίου 2017

Κίνημα Εθελοντών Μεσσηνίας για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.