Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Εξαιρετική η εκδήλωση στην Καλαμάτα για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης. Στράβωσαν στο ΚΚΕ με την εκδήλωση και ειρωνεύτηκαν με ανακοίνωση τους ομιλητές

Σίγουρα δεν άρεσε στο ΚΚΕ Μεσσηνίας η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση που διοργανώθηκε από την Μεσσηνιακή Εφημερίδα Ελευθερία, τον "Πολιτιστικό Αντίλογο" και τις εκδόσεις "Επίκεντρο".

Η εκδήλωση .....

λόγου έγινε με αφορμή την κυκλοφορία των βιβλίων: “Η επινόηση της σύγχρονης Ρωσίας” του Αρκάντι Οστρόφσκι, “Γράμματα από τη Ρωσία” του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και “Γράμματα από τα γκουλάγκ” του Λεβ Κονσόν.

Στη βραδιά μίλησαν οι Κώστας Αναγνωστόπουλος καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Δ.Π.Θ., Πέτρος Παπασαραντόπουλος συγγραφέας - εκδότης, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης δημοσιογράφος - συγγραφέας και Παναγιώτης Χαλβατσιώτης υπάλληλος Νοσοκομείου Καλαμάτας, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Εκδήλωση φαίνεται ότι δεν καλάρεσε στο ΚΚΕ Μεσσηνίας όπου χθες εξέδωσαν ανακοίνωση κατακρίνοντας την εκδήλωση.
Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση οι "διακεκριμένοι δημοσιογράφοι - συγγραφείς - επιστήμονες" Κώστας, Πέτρος Παπασαραντόπουλος, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης έδωσαν τα ρέστα τους στον αισχρό αντικομμουνισμό.

Αφού προπαγάνδισαν "ότι ο Μαρξ ήταν λάθος", "ο Λένιν και οι Μπολσεβίκοι ήταν πραξικοπηματίες", "ο Στάλιν σφαγέας μεγαλύτερος από το Χίτλερ", εξέφρασαν την ανησυχία τους γιατί δεν "προχωράει η εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό στην συνείδηση του ελληνικού λαού".

Ανέσυραν από τα συρτάρια της CIA και του Γκέμπελς όλα τα αντικομουνιστικά επιχειρήματα, ψεύδη και συκοφαντίες.

Άλλωστε ο "εγκέφαλος" του πάνελ, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης , προπαγανδίζει στα βιβλία του το «Ιδρύμα Μεμόριαλ», το οποίο ιδρύθηκε από το διαβόητο αντισοβιετικό Ζαχάροφ και στηρίζεται και χρηματοδοτείται από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Το «Ίδρυμα Μεμόριαλ» λειτουργεί ως κέντρο για τη συκοφάντηση της Σοβιετικής Ένωσης και των πρωτόγνωρων κατακτήσεων του σοσιαλισμού, ως φορέας του καπιταλιστικού συστήματος για τη χειραγώγηση των εργαζομένων.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τους συγκεκριμένους!

Απλά η κατρακύλα στον αντικομουνισμό οδηγεί ορισμένους στην αγκαλιά της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, αναμασώντας τα ίδια επιχειρήματα.

Ως υστερόγραφο στους "επιστήμονες" του πάνελ παραθέτουμε τους στίχους του Κώστα Βάρναλή από τον " Ελεύθερο Κόσμο":
"… Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!"

Ευτυχώς ζούμε σε εποχή που μπορείς να αναζητήσεις στο διαδίκτυο τα πάντα και να βρείς αξιόλογα ντοκιμαντέρ που υπάρχουν σαν αυτό (κλίκ).

Ωστόσο οι συνδρομητές της Cosmote Tv είχαν την ευκαιρία να δουν την Κυριακή στις 21:55 στο ΞΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ViaSat History ένα Αξιολγότατο Ντοκιμαντέρ για την Οκτωβριανή Επανάσταση με τίτλο "Η Ρώσικη Επανάσταση"

Το Ντοκυμαντέρ είναι διαθέσιμο μέχρι και σήμερα το βραδάκι μέσω της Υπηρεσίας Cosmote TV PLUS Και μπορείτε γυρνώντας τον χρόνο πίσω να επιλέξετε την εκπομπή (στο κανάλι Viasat History Κυριακή 5/11 ωρα 21:55) και να το δείτε.
Απαιτείται σύνδεση στο internet.

Εναλλακτικά και ειδικά εσείς που δεν έχετε συνδεδεμένο τον αποκωδικοποιητή σας στο internet μπορείτε να το δείτε σε κανονική ροή προγράμματος τις εξής ημερομηνίες και ώρες:

Καναλι Viasat History θΕΣΗ 405

Τίτλος Ντοκιμαντέρ: Η Ρώσικη Επανάσταση


8/11/2017 ΩΡΑ 18:25
11/11/2017 ΩΡΑ 05:10 ΚΑΙ 20:05
12/11/2017 ΩΡΑ 12:20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.