Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Το μπασκετικό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods, Πρίντεζης και Ρίβερς αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το πρώτο μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods για τη σεζόν 2017-18 διεξάγεται την Κυριακή 8/10, στις 19.30 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν ......

την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD.

Στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ.
Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα συνδεθούν ζωντανά με τον αγωνιστικό χώρο από τις 18.30 (COSMOTE SPORT 4HD), οπότε και οι Βασίλης Σκουντής και Γιώργος Λιμνιάτης θα βρίσκονται εκεί για να μας μεταφέρουν όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα. Επίσης, οι Ρήγας Δάρδαλης, Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας, Πάρης Τσελεπίδης και Γιάννης Μέγας, θα μας ενημερώσουν για όσα έγιναν πριν οι δύο ομάδες μεταβούν στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλά στην κάμερα της COSMOTE TV και να αναλύει τα στοιχεία που πιστεύει ότι θα κρίνουν το παιχνίδι, αλλά και να αναφέρεται στην νέα του ιδιότητα, ως πατέρας, μετά τον ερχομό της κόρης του.

Ακόμα, θα δούμε τον Κέι Σι Ρίβερς, γνωστός και ως “άνθρωπος των ντέρμπι” να αποκαλύπτει τα νέα δεδομένα για τους νταμπλούχους Ελλάδος, μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, αλλά και τα νέα πρόσωπα στα ρόστερ των “αιωνίων”.

Στις 19.30 ο Βασίλης Σκουντής θα αναλάβει τη μετάδοση του παιχνιδιού, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να είναι στο σχόλιο. Μετά την κόρνα της λήξης (21.30), θα μείνουμε στο COSMOTE SPORT 4HD, για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, αλλά και για τη συνέντευξη Τύπου με τους προπονητές.

Digital Tv Info



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.