Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός ζωντανά στην COSMOTE TV


Το UEFA Champions League επιστρέφει στα γήπεδα και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαύσουν και τα 14 παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, το διήμερο 17 &18/10, ζωντανά και σε HD, στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Την Τετάρτη 18/10, τα βλέμματα στρέφονται στην .......

αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου” (21.45, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ νωρίτερα την ίδια ημέρα, θα παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 7HD το ματς των «μικρών» του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, που θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του UEFA Youth League.

Οι απεσταλμένοι των καναλιών COSMOTE SPORT, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιώργος Θαναηλάκης θα βρίσκονται στην Βαρκελώνη, για να καλύψουν τη μεγάλη συνάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας με τους πρωτοπόρους στην LaLiga Santander, ενώ θα παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ και τις ενδεκάδες, ξεκινώντας από την πρώτη ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Champions League Show” (20.00), με τους Τάσο Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκο. Στις 21.00, ο Μιχάλης Τσόχος, θα μας παρουσιάσει τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες, πριν την έναρξη της εκπομπής «Λεπτό προς Λεπτό» στις 21.45, όπου θα μεταφέρει κάθε εξέλιξη και από τα 8 γήπεδα όπου υπάρχει δράση.

Στις 23.45, θα επιστρέψουμε στην εκπομπή “Champions League Show”, για τις αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών στην κάμερα της COSMOTE TV, αλλά και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια, με αναλύσεις των επίμαχων φάσεων. Στο στούντιο, θα είναι καλεσμένος ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου, o οποίος θα σχολιάσει την απόδοση των «ερυθρολεύκων» και των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης 18/10, εκτός από το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, ξεχωρίζει και το παιχνίδι Τσέλσι-Ρόμα (21.45, COSMOTE SPORT 5HD).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.