Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Και νέα σκληρή απάντηση Κόλλια σε Κατσίβελα που ρίχνει λάδι στην φωτιά: "Ντρέπομαι για Λογαριασμό του Δημάρχου".

Συνεχίζεται το σήριαλ με την δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρώην Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια και τον σημερινό Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ένα σήριαλ που .....

ξεκίνησε με αφορμή μια συνέντευξη του κ. Κατσίβελα στην Ιστοσελίδα Kostas Show Στην οποία ο σημερινός Δήμαρχος Τριφυλίας άφηνε αιχμές για την προηγούμενη Δημοτική αρχή Κόλλια που ήταν ο πρώτος Καλλικρατικός Δήμαρχος.

Εκείνη η συνέντευξη Κατσίβελα, ήταν η αφορμή για να δώσει ο Κώστας Κόλλιας, δική του συνέντευξη τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ ρίχνοντας το γάντι στον Παναγιώτη Κατσίβελα και απαντώντας του με μια σειρά έργων που έκανε στην δική του Δημαρχοντία κατηγορώντας τον Παναγιώτη Κατσίβελα για έλλειψη έργου στα τρία χρόνια που συμπληρώθηκαν την 31η Αυγούστου.

Η συνέντευξη τύπου του Κώστα Κόλλια δεν πέρασε έτσι αφού ο δήμαρχος Τριφυλίας σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Κώστας Κόλλιας και με γραπτή του απάντηση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρώην δήμαρχο αντιραθέτωντας το δικό του έργο στα μέχρι τώρα τρία χρόνια της θητείας του.

Και ενώ όλοι περίμεναν να καταλαγιάσουν τα πράγματα μιας και ο πρώην δήμαρχος είχε πει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να δίνει συνέχεια, φαίνεται ότι οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κ Κατσίβελας στην απάντηση του, έκανε τον Πρώην δήμαρχο να απαντήσει και αυτός σε σκληρό και έντονο ύφος, με γραπτή του δήλωση που ακολουθεί και που στην ουσία ρίχνοντας λάδι στην φωτιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΟ «ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ» ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ

«Με ύμνους στον Κόλλια ανέλαβε ο Παν. Κατσίβελας! Έχω τη μεγάλη τιμή να διαδέχομαι στη θέση του δημάρχου της Τριφυλίας μας έναν σπουδαίο πολιτικό άνδρα, έναν άνθρωπο βαθιά δημοκράτη, έναν άνθρωπο ιδιαίτερα και ξεχωριστά έντιμο και ηθικό.. (…) Αναγνωρίζω ότι εσείς δεν παραλάβατε δήμο, ότι ο δήμος Τριφυλίας ήτανε ένας καινούργιος δήμος με όλη την εσωτερική αντίφαση και αμφισβήτηση, την οποία δεν είχε κανένας άλλος δήμαρχος σε όλη την επικράτεια» (εφημερίδα «Θάρρος», 2 Σεπτεμβρίου 2014, δελ.4)

«Ο νέος δήμαρχος Παν. Κατσίβελας απευθυνόμενος στον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Κόλλια ανέφερε μεταξύ άλλων (…): έχετε κοπιάσει 3,5 χρόνια. Δημιουργήσατε έναν Καλλικρατικό δήμο μέσα από μια αντικαλλικρατική νοοτροπία στη συνείδηση του κόσμου.. Θα σας τιμώ πάντα και θα είσθε ένας άνθρωπος πάντα ωφέλιμος για τη νέα δημοτική Αρχή» (εφημερίδα «Ελευθερία», 2 Σεπτεμβρίου 2014, σελ.8).

Αυτές οι δηλώσεις του ίδιου του κ. Κατσίβελα αποτελούν την καλύτερη απάντηση που δίνει ο ίδιος στο δικό του, πρόσφατο (27/8/2017) «λιβελογράφημα. Θα μπορούσα να σταματήσω εδώ. Όπως επίσης θα μπορούσα να παραπέμψω στα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου (27/8/2014) και στα όσα ελέχθησαν για το πρόσωπο και τη λειτουργία του τότε δημάρχου, από φίλους και «αντιπάλους».

Θα είναι ένα καλό ανάγνωσμα κι ένα καλό μάθημα για το σημερινό δήμαρχο, μήπως και γίνει καλύτερος και κατά τη λήξη της θητείας του αξιωθεί ανάλογων εγκωμίων! Γιατι ό,τι μέχρι τώρα έχει ακούσει για το δημόσιο βίο του είναι οι καταιγιστικές καταγγελίες των εργαζομένων του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Πατρών για τα έργα και τις ημέρες του στη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ! Ωστόσο, αν με τη συνέντευξή μου στις 22 Σεπτεμβρίου – μετά τρία χρόνια σιωπής – είχα την υποχρέωση να υπερασπίσω τα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής Αρχής και το έκανα πολύ συγκρατημένα, πλέον είμαι υποχρεωμένος να υπερασπισθώ τον εαυτό μου απέναντι στην αήθη, υβριστική και συκοφαντική επίθεση του δημάρχου σε προσωπικό επίπεδο, που μάλιστα άπτεται του ποινικού κώδικα.

Μη φοβάσθε κ. Κατσίβελα, δε θα προσφύγω στη δικαιοσύνη! Αυτό αποτελεί δικό σας προνόμιο. Απλά ντρέπομαι για λογαριασμό σας, για λογαριασμό του δημάρχου Τριφυλίας (με τη θεσμική του ιδιότητα), που έχει χάσει την ψυχραιμία του κι έχει κυριευθεί από τα “κακά πνεύματα” της έπαρσης, της αλαζονείας και της εμπάθειας. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας, κ. δήμαρχε της Τριφυλίας, γιατι μετά τα κλαψουρίσματα «δίκην παλιάς μοιρολογίστρας» περάσατε στον «κατινισμό»! Κι επειδή έχω καθαρή τη συνείδηση, έχω και τη γενναιότητα ν’ απευθυνθώ στους συμπολίτες μου αλλά και να θέσω και εσάς ενώπιόν τους. Κι έρχομαι τώρα στα συγκεκριμένα ζητήματα του «λιβελογραφήματος» Κατσίβελα:

1) «Εμείς (λέει) δουλεύουμε σκληρά, πράγμα που δε μάθατε να κάνετε στη ζωή σας». Ντροπή σας! Εγώ κ. Κατσίβελα δε γεννήθηκα αρχοντόπουλο, ούτε μεγάλωσα στα πούπουλα. Παιδί της ορφάνιας και της φτώχειας ήμουνα. Γι’ αυτό δούλεψα σκληρά σ’ όλη μου τη ζωή. Καθώς το πενιχρό εισόδημα της μοδίστρας μάνας μου (τιμώ μ’ ευγνωμοσύνη τη μνήμη της κι άγια η ψυχή της) μόλις επαρκούσε για την επιβίωσή μας, δούλευα από μαθητής ακόμη του Γυμνασίου (ιδίως τα καλοκαίρια) για ν’ αγοράζω τα τετράδιά μου. Και συνέχιζα να δουλεύω και ως φοιτητής για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, όπως έκαναν πάμπολλοι νέοι της δικής μου γενιάς (Για σας δε γνωρίζω, αλλά και όρκο δεν παίρνω). Και συνέχισα βέβαια να εργάζομαι σκληρά και έντιμα για να δημιουργήσω και να συντηρήσω την οικογένειά μου. Και μπορεί να μην πλουτίσαμε, αλλά δόξα τω Θεό ούτε πεινάσαμε ούτε δανεικά πρόκειται να σας ζητήσουμε!

2) Μιλήσατε για «λαθροβίωση σε πολιτικούς διαδρόμους». Προφανώς εξ ιδίων κρίνετε τ’ αλλότρια! Γιατι κ. Κατσίβελα «καλό χωριό τα λίγα σπίτια», όπου όλοι γνωριζόμαστε! Μάθετε κ. Κατσίβελα (και λέω μάθετε γιατι εσείς είσαστε απών και ίσως δε γνωρίζετε) ότι ο Κόλλιας δεν υπήρξε παιδία του κομματικού σωλήνα. Ούτε ανδρώθηκε πολιτικά σε προθαλάμους πολιτικών γραφείων και στις ίντριγκες (εσείς κάτι θα γνωρίζετε από αυτά)! Στους αγώνες, πολιτικούς και κοινωνικούς, ανδρώθηκε, τους οποίους μάλιστα δε έσπευσε να εξαργυρώσει (ίσως για σας να είναι αδιανόητο…). Αγώνες στις αίθουσες των συνελεύσεων, στα βήματα των συνεδρίων, στις πλατείες, στους δρόμους, στα καφενεία.

3) Μιας και ανέφερα τα καφενεία (και δεν ξέρω ποιους άλλους χώρους υπονοείτε με τους συκοφαντικούς υπαινιγμούς σας - κι εδώ Ντροπή σας!) – θα σας συμβούλευα να μην τα περιφρονείτε κ. Κατσίβελα και μην περιφρονείτε τους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτά επειδή εκτός από το ν’ ακούν έχουν την έφεση και να μιλάνε. Ακούστε κ. Κατσίβελα, αντί να «φεϊσμπουκίζει» κάποιος από πρωίας μέχρι νυκτός, αυτοϊκανοποιούμενος μάλιστα μετρώντας τα «λάικ» στην ένδειξη «αρέσει», είναι καλύτερα να συνδιαλέγεται με την κοινωνία! Και δεν εννοώ – για να μη σπεύσετε – τις συναντήσεις με τους κοινωνικούς φορείς και τους εκπροσώπους τους στα στρογγυλά τραπέζια των συσκέψεων. Καλές είναι κι αυτές. Εννοώ τους ανθρώπους της καθημερινότητας, του μόχθου, που βιώνουν τις αγωνίες τους και τα προβλήματά τους, είτε αφορούν το Δήμο είτε γενικότερα ζητήματα (εσείς άλλωστε συχνά συμπεριφέρεστε ως «κομματάρχης» της εποχής του Γκόρτσου). Αντί λοιπόν να με λοιδορείτε για την αμεσότητα της επικοινωνία μου με τους πολίτες (και μάλιστα και όταν είχα ρόλο και αρμοδιότητες) θα ήταν καλύτερα και για σας , αλλά και για τους δημότες (γιατι θα γινόσαστε καλύτερος δήμαρχος) αν μπορούσατε ν’ αφήσετε τη θαλπωρή στο κουκούλι μιας «γιεσμένικης» - δεν αναζητώ τους λόγους κουστωδίας και να βγείτε στην κοινωνία! Κι αν έχετε ανασφάλειες και φοβίες, κ. Κατσίβελα, ότι στους χώρους που συχνάζουν οι απλοί άνθρωποι θα σας κυριεύσουν «άλλου είδους πνεύματα» (δε φαντάζομαι ότι εκτός από τον εθισμό σας στο “φέισμπουκ” διατρέχετε και άλλου είδους κίνδυνο) ε, τότε εσείς να πίνετε… χαμομήλι!

4) Δε χάσατε και πάλι την ευκαιρία κ. Κατσίβελα ν’ αναφέρετε το όνομα του Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα χωρίς λόγο. Επιτέλους, κύριε, σταματείστε να παπαγαλίζετε διαρκώς το όνομα του πρώην πρωθυπουργού! Επειδή η εξ αγχιστείας συγγένειά σας είναι η μόνη πολιτική περγαμηνή σας (την οποία μάλιστα αρκούντως έχετε εξεργυρώσει) δε σας επιτρέπετε να εκθέτετε ( για να μην πω ευτελίζετε) το όνομα, το πρόσωπο και την ιδιότητα του ανδρός.

5) Εύγε σας κ. Κατσίβελα, που μια κοινωνικού χαρακτήρα συνάθροιση επιχειρείτε να την μετατρέψετε σε πολιτική. Παραποιώντας μάλιστα το περιεχόμενο μιας χαλαρής συζήτησης μεταξύ ομοτράπεζων «φίλων». Το «ρουφαινίζειν» δεν είναι πολιτική κ. Κατσίβελα! Κι εκτός από το ήθος σας, επιβεβαιώνετε ότι από πολιτική ανάλυση όσο γνωρίζετε όσο εγώ από ανάλυση… ούρων! Και με ποια ιδιότητα τολμάτε να μου υπαγορεύσετε τι «θα θέλατε» να κάνω; Και με ποιο ανάστημα τολμάτε πάλι να γίνετε τιμητής εσείς της δικής μου παραταξιακής συνείδησης και συνέπειας;

Και εν πάση περιπτώσει οι δικοί μου δεσμοί με την οικογένεια Μητσοτάκη (σε πολιτικό επίπεδο) είναι παλιοί και γνώριμοι, από την εποχή του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Εσείς «οψιμήσατε». Παρεμπιπτόντως, όμως εσείς δεν ήσασταν που και με την υπογραφή σας στηρίξατε την υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη; Εξακολουθείτε να τον θεωρείτε ακόμη καλύτερο ηγέτη από τον κ. Μητσοτάκη για την παράταξη και τον τόπο;…».

Σημείωση: Το «σεκόντο» που έκανε και πάλι στο δήμαρχο το γνωστό αυτοδιοικητικό στέλεχος (που δεν αρκεί να δηλώνει «μη εξαπτέρυγο του δημάρχου» αλλά πρέπει και να τι αποδεικνύει) δεν έχει αξία να το σχολιάσω. Τη φωνή του κυρίου («του») άλλωστε σιγοντάρει και μάλιστα παράφωνα. Επειδή όμως αναρωτιέται για το πόσο καλά με γνωρίζουν οι συμπατριώτες μου Φιλιατρινοί, θα του θυμίσω ότι εκτός από τις δημοτικές εκλογές του 2010, που είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στις βουλευτικές εκλογές του 2000 ο Κόλλιας, ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ (για να μην ξεχνιόμαστε) αναδείχθηκε στα Φιλιατρά πρώτος, με 1.922 ψήφους και μόλις 448 του δεύτερου (πρώτος είχε αναδειχθεί και στους Γαργαλιάνους, με 1358 ψήφους, αλλά και πρώτος στα όρια του σημερινού Δήμου Τριφυλίας με 4.585 ψήφους).

Αλλά και στις εκλογές του 2004 ο Κόλλιας, ως υποψήφιος βουλευτής (με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ πάντα) αναδείχθηκε στα Φιλιατρά πρώτος και πάλι (και μάλιστα αυτή τη φορά με το σύστημα της μονοσταυρίας) με 1.361 ψήφους και μόλις 364 του δεύτερου. Πάψτε επομένως να εκτίθεστε! –Κι αυτή η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου προς το πρόσωπό μου (που δεν έχει εκφρασθεί μόνο δια της ψήφου) αποτελεί για μένα ανεξίτηλο τίτλο τιμής και διαρκή παρακαταθήκη χρέους απέναντί τους.

Μετά τις απαντήσεις στα προσωπικά ζητήματα που έθεσε ο δήμαρχος με το «λιβελογράφημά» του, θα επανέλθω στα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής (αυτά άλλωστε ενδιαφέρουν περισσότερο τους συμπολίτες μας) και θα κάνω μερικές σύντομές παρατηρήσεις:

1) Θα επανέλθω στα έργα τις και τις δράσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής της περιόδου 2001-2014 αναφέροντας αυτά που είχα καταθέσει στην τελευταία αποχαιρετιστήρια συνεδρίαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου (27 Αυγούστου 2014) κατά κατηγορία έργων και δράσεων:

α) Δημοτικά έργα – ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα (ολοκληρωμένα και υπό ολοκλήρωση): 7.094.143 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται ο Βιολογικός Κυπαρισσίας και η Ζωαγορά Κοπανακίου, που όμως ολοκληρώθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Παρεμπιπτόντως, γιατί ένα σπουδαίο έργο για το Παζάρι του Κοπανακίου το εγκαταλείψατε;),

β) Δημοτικά έργα. Μη ενταγμένα, που βρίσκονταν στο στάδιο δημοπράτησης, αξιολόγησης ή έγκρισης: 5.078.276 ευρώ (εδώ περιλαμβάνεται ο δρόμος Βάλτας – Γαργαλιάνων για τον οποίο δε δόθηκε άδεια δημοπράτησης, αλλά και η ανάπλαση της παραλιακής οδού Μαράθου, που ολοκληρώθηκε),

γ) Έργα – εργασίες – προμήθειες από το δημοτικό προυπολογισμό (ολοκληρωμένα και υπό ολοκλήρωση): 1.285.799 ευρώ, δ) Εργασίες συντήρησης – επισκευής: 843.985 ευρώ, ε) Προμήθειες υλικών συντήρησης υποδομών και κτιρίων: 1.069.164 ευρώ. * Επισυνάπτω τον πλήρη απολογισμό έργων – δράσεων 2011-2014 τα οποία είχα παρουσιάσει στην προμνημονευθείσα συνεδρίαση (27 Αυγούστου 2014), όπως είχε συνταχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου απ’ όπου μπορεί ν’ αντληθούν συγκεκριμένες πληροφορίες για επιμέρους έργα και δράσεις.

Αυτά κ. Κατσίβελα δεν τα αμφισβήτησε και δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς, όσο μικροόψυχος και κακόβουλος κι αν είναι, όσα ψέματα κι αν επιστρατεύσει. Κρατάτε, λέτε, το δικαίωμα ν’ αναφέρεσθε στην κατάσταση που παραλάβατε. Από κάποιο σημείο όμως και μετά και με τον τρόπο που ασκείται, το δικαίωμα γίνεται εμπάθεια. Και μετά από τρία χρόνια λέγεται κακοήθεια.

Ενημερωθείτε, έστω και τώρα. Όχι για το τι δεν έγινε στο δήμο (γιατι και τα δικά μας όνειρα ήταν πλατιά σαν τον ορίζοντα του Ιονίου) αλλά για το τι μπόρεσε και έγινε! Παραδεχθείτε αυτό που έγινε κι ύστερα κάντε κριτική, αλλά με ευπρέπεια γι’ αυτό που δεν μπόρεσε να γίνει.

2) Όσον αφορά τα «πεπραγμένα» της τριετούς θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής – όπως τουλάχιστον είναι «χύμα» διατυπωμένα και «διανθισμένα» με συνεχείς εναντίον μου ύβρεις – δύσκολα μπορεί κανείς να τα προσεγγίσει, όσο καλόπιστος κι αν είναι. Θα προσπαθήσω,

α) καταρχήν να σημειώσω ότι σ’ αυτόν τον «απολογισμό» κατάφερα να μετρήσω 13 «Θα» (άλλα 5 «Θα» μέτρησα στην απάντηση του δημάρχου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας). Όταν αυτά τα «Θα» διατυπώνονταν κοντά στην αρχή της θητείας είναι δικαιολογημένα. Όταν όμως πλησιάζουν κοντά στη λήξη της θητείας, ε!

β) Όσα έργα έγιναν, καλώς γινομένα! (Μακάρι να ’χατε την τόλμη να το πείτε κι εσείς…). Θα σχολιάσω όμως μερικά που αφήνουν ουρές: Άγιο και καλό το έργο στην είσοδο των Φιλιατρών. Για πηγαίνετε όμως να περπατήσετε στους δρόμους των γειτονιών. Εύγε σας που μπογιατίσατε την καινούργια δεξαμενή των Φιλιατρών. Στρέψτε όμως το ενδιαφέρον σας και στην παλιά δεξαμενή, που αποτελεί αρχιτεκτονικό κόσμημα. Ολοκληρώσατε τις παρεμβάσεις στη «Μπρίσκειο» βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων αλλά μη μείνει στα «θα» το παλιό Γυμνάσιο Φιλιατρών.

Κόσμημα το Τουριστικό της Κυπαρισσίας, αλλά μη μείνει στα «θα» το Τουριστικό των Γαργαλιάνων, το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή «ξεβρώμισε» και νομιμοποίησε. Καλή είναι η «εξωστρέφεια», αλλά κοιτάξτε και λίγο προς τα μέσα, όπου ο δήμος γιόμισε μικρές χωματερές κι οι πολίτες διψάσανε το καλοκαίρι… Μην τους ξεδιψάσετε (ιδίως του Γαργαλιανιώτες) με νερό γλυφό. Θα μπορούσα να απαριθμήσω αρκετά ακόμη αλλά ήδη έχω κάνει κατάχρηση του χώρου και της φιλοξενίας.

Θα κάνω όμως δύο παρατηρήσεις.
Σταματήστε να λαϊκίζετε ανυπόφορα κ. Κατσίβελα. Ντροπή σας, επιτέλους. Αφήστε τις ειρωνείες. Ο κόσμος σας περιγελάει!
Δε χαρακτήρισε κανένας «φιέστα» την εκδήλωση μνήμης των Φιλιατρινών αεροπόρων (σε μνημείο βέβαια που προϋπήρχε). Ούτε τ’ αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαχριστόπουλου (που κατασκευάστηκε με έρανο μεταξύ των Φιλιατρινών). Κι ούτε τ’ αποκαλυπτήρια της προτομής Λυριντζή (τον οποίο μάλιστα η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε τιμήσει σε ειδική εκδήλωση στην «Μπρίσκειο» Βιβλιοθήκη με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο το δήμαρχο).
Τις «φανφάρες» εννοώ, τις πολυδάπανες φιέστες εννοώ – κι ανέφερα μερικές στη συνέντευξή μου.
Μήπως ήταν αυτές που έκαναν το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το έτος 2018 φτωχότερο κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες;

Η δεύτερη παρατήρηση αφορά τον Κυπαρισσιακό κόλπο. Και για μεν τις θέσεις και τις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής και τους δημάρχου, επαρκώς μπορείτε να ενημερωθείτε και από τα αρχεία του δήμου αλλά και από τους συνεργάτες σας. Αλλά εσείς κ. Κατσίβελα σταματείστε να “λουφάζετε”. Πάρτε μια καθαρή θέση επί της ουσίας. Πάρτε την ευθύνη της θέσης σας. Και μην αναζητάτε συνέχεια «κακούς δαίμονες» από το παρελθόν.

Θα κλείσω ζητώντας συγγνώμη από τους συμπολίτες μου για τον προσωπικό και οξύ τόνο που αναγκάστηκα να δώσω στην παρέμβασή μου. Κι ο πιο απλός πολίτης που θα δεχότανε τον καταιγισμό των ύβρεων, των συκοφαντιών και των ανοίκειων και ανήθικων χαρακτηρισμών του κ. Κατσίβελα ίσως αντιδρούσε και χειρότερα.

Εν πάση περιπτώσει όμως δε θα καταφέρει ο κ. Κατσίβελα να με κάνει μόνιμο συνεργό του στην τακτική του «ξεκατινιάσματος» που έχει επιλέξει.

Εγώ ποίηση και λογοτεχνία αρέσκομαι να διαβάζω και να γράφω! Κι όχι λιβελογραφήματα! Έστω κι αν εκχυδαΐσει ακόμη περισσότερο το δημόσιο λόγο η απάντησή μου από δω και πέρα θα είναι η περιφρόνηση. «Άστον να λέει». Σπολλάτη.
Ευχαριστώ πολύ για την ανεκτική φιλοξενία.

9/10/2017

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
Τέως δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.