Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Οι τράπεζες «κλέβουν», η κυβέρνηση κοιμάται (;)

Σήμερα (σ.σ. την Παρασκευή), αν όχι εκατομμύρια, σίγουρα αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στήθηκαν στις ουρές στις τράπεζες για να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και/ή φόρο εισοδήματος. Το ίδιο κι εγώ.

Σε κάθε μία, ....

λοιπόν, πληρωμή στην Εθνική Τράπεζα (τη μεγάλη μας φίλη, αν θυμάστε) η τράπεζα έβαζε χαράτσι ενός ευρώ. Υποθέτω ότι και οι άλλες τράπεζες κάνανε το ίδιο.

Στη δόση τη δική μου, των 33 ευρώ, το 1 ευρώ επιπλέον σημαίνει επιβάρυνση 3%. Η πλέον επιεικής έκφραση που μπορώ να βρω γι’ αυτή τη χρέωση είναι «κλοπή».

Και καλά οι τράπεζες – ουσιαστικά ξένες πλέον λόγω της ογκώδους άγνοιας και ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο τελευταίο stress test –, το συμφέρον τους κοιτάνε.

Η (σιγά να μην) πρώτη φορά «Αριστερά», τι διάολο κάνουν; Θα μου πείτε, αυτοί δεν μπορούν να χωρίσουν τα άχυρα για το τι θα κάνουν με την επένδυση στο Ελληνικό, όπου μιλάμε για δισ., με τα ευρουλάκια θα ασχολούνται;

Μπάμπης Κάρβελης στο Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Αγαπητέ κ Σιγα το κρατος να μην ενδιαφερθεί για τον κόσμο.
Αυτοι ενδιαφέρονται περισσότερο για λαθρομετανάστες και gay Pride
Ηθελαν να ενισχύσουν τους τραπεζίτες με την προμήθεια για πληρωμές στον γκισε φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ.
Όπως το ίδιο έκαναν με τις πληρωμές με χρεωστική κάρτα.
ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΝ ΕΓΙΝΕ.
Μπορούσαν να ενεργοποιήσουν την Κάρτα αποδείξεων. Αλλά η Κάρτα αποδείξεων δεν δίνει προμήθεια στους Τραπεζίτες. Γι αυτό και έβαλαν πληρωμή με Χρεωστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.